ISPLIVALA STARA SLIKA DŽIDŽE SA KRATKOM KOSOM: O pevačicinom komentaru dugo će se pričati: Ovde sam bez operacija (FOTO)

Autor:

Zabava

24.01.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejala fanove!

ISPLIVALA STARA SLIKA DŽIDŽE SA KRATKOM KOSOM: O pevačicinom komentaru dugo će se pričati: Ovde sam bez operacija (FOTO)

Foto: youtube.com/Grand Production

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža pojavila se u „Zvezdama Granda“ 2013. godine i od tada je prisutna na muzičkoj sceni.

Ona nikada od javnosti nije krila da se podvrgla estetskim intervencijama, a sada je njen prijatelj objavio fotografiju koja je izazvala lavinu komentara na Instagramu.

Naime, on je objavio sliku koja je stara nekoliko godina, a na kojoj je Džidža imala kratku kosu koja je bila njen zaštitni znak tokom muzičkog takmičenja.

-Slatki smo ovde! Koja godina ovo beše? – napisao je u opisu Marković, a pevačica je odmah podelila sliku i na svoj profil i napisala komentar koji je izazvao pažnju pratilaca:

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Džidža sa prijateljem pre nekoliko godina

-Ovde sam bez operacija – odgovorila je Džidža i nasmejala fanove.

Podsetimo, Aleksandra se nedavno prisetila sezone u kojoj je učetvovala, a za Grand je prizala kakve je uspomene vežu za učešće u „Zvezdama Granda“.

- Svaki put kada stanem na binu Granda setim se tog početka, te prve emisije gde sam pevala Tinu Tarner i dobila sve negativne komentare. Imala sam tremu i svaki put je imam pred neko snimanje emisije, mada to možda pokazuje da sam pravi profesionalac- rekla je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Stojković Džidža

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nesa

24.01.2023 15:39

Sta napravi budala od sebe… ccccc