KAKO JE SANDRA MLADENOVIĆ IZGLEDALA SA 11 GODINA: Publika je obožava u Zvezdama Granda, a ovo je njeno prvo pojavljivanje na malim ekranima (FOTO)

Autor:

Zabava

22.01.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se mnogo promenila!

KAKO JE SANDRA MLADENOVIĆ IZGLEDALA SA 11 GODINA: Publika je obožava u Zvezdama Granda, a ovo je njeno prvo pojavljivanje na malim ekranima (FOTO)

Foto: PrintscreenJutjub

Sandra Mladenović se u prethodnoj sezoni „Zvezda Granda“ plasirala na visoko treće mesto, a svi ljubitelji dobre muzike su je ranije mogli čuti u takmičenju „Neki novi klinci“ ali i „Pinkovim zvezdicama“, a još mnogo uspeha je upisala u svoju biografiju.

Njeno prvo pojavljivanje na malim ekranima je bilo sa samo 11 godina, a već tada ju je stručni žiri deklarisao kao odličnog narodnjaka, zbog čega se kako je sama kasnije priznala, suočila sa negativnim komentarima.

 

 

Sedam godina kasnije, njen glas je sazreo, a komentari žirija „Zvezda Granda“ su i više nego odlični. O tome govori i izjava Snežane Đurišić da je ona njena naslednica, što je priznaćete, veliki uspeh za nekoga ko je na početku karijere. 

Imidž nije mnogo promenila. Kroz krugove takmičenja je uvek bila smerno odevena i umereno našminkana, a ostala je dosledna i svojoj boji kose, koju je imala sa 11 godina.

Republika

Foto: PrintscreenJutjub

Aleksandra Mladenović

 

Podsetimo, Aleksandra je kroz takmičenje dobila novo ime, kako ne bi dolazilo do nesporazuma zbog njene starije imenjakinje. 

- Aleksandru sam upoznala kada sam imala 10 godina na nekom privatnom slavlju. Zatim je ona meni bila u žiriju u „Nekim novim klincima“, „Pinkovim zvezdicama“. Zbog tog imena i prezimena, a i što obe dolazimo sa juga Srbije, ona je mene zavolela, a i ja sam nju. Mi smo naše, tako se zovemo. Ona mi je jedna od najdržih pevačica. Nije mi problem što su mi skratili ime, jer se toliko puta desilo da mi neko pošalje Aleksandrine slike, dešavalo se da je nju moja mentorka Ana nekoliko puta zvala tokom neke emisije da joj kaže za probu, u želji da pozove mene- rekla je svojevremeno. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading