OSEĆAO SAM SE LOŠE! Jokić OTVORIO DUŠU posle PONIŽENJA: Nisam ja za ovo...

Autor:

Sport

20.02.2023

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvostruki uzastopni MVP NBA lige nije krio emocije.

OSEĆAO SAM SE LOŠE! Jokić OTVORIO DUŠU posle PONIŽENJA: Nisam ja za ovo...

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na Ol-star meču

Veliki spektakl u NBA ligi je završen.

Na Ol-star meču, koji je odigran u noći za nama, Tim Janisa Adetokumba savladao je Tim Lebrona Džejmsa sa 184:175. Jokić, koji je bio u timu Lebrona, nije blistao, a situacija sa drafta održanog pred start spektakla ostaće upamćena.

Naime, Jokić i Lauri Markanen su ostali poslednji igrači koji nisu izabrani u neki od timova, a posebno je neverovatno da se dvostruki uzastopni MVP NBA lige bira na kraju. Džoker je tada napravio šou, sam je došao u Lebronov tim, pa je Markanen završio kod Janisa. Po završetku utakmice centar Denvera je otvorio dušu.

Mislio sam da sam poslednji, ustao sam. Osetio sam se loše zbog toga, posebno sada kad smo izgubili - nasmejao se Jokić i izvinio se igraču Jute, a potom iskreno priznao da apsolutno razume zašto ga nisu birali:

 

 

- Stvarno sam mislio da sam poslednji, nisam video Markanena, napravio sam grešku... Ne bih ni ja sebe izabrao, nisam baš suđen za ove utakmice.

Nije mu Markanen zamerio, čak je i naglasio "da je sve funkcionisalo kako treba" jer je ostao u pobedničkom timu.

Takođe, trener Denvera, kao i Lebronove ekipe na Ol-star meču, Majk Meloun, dodao je da se njegov pulen oseća loše što je sve ovako ispalo:

Oseća se loše Jokić jer nije shvatio da je Lauri Markanen i dalje na bini. Mislio je da je poslednji pik - istakao je Majk Meloun.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading