PRVI U ISTORIJI! Niko pre Jokića to NIJE URADIO, velika PRIVILEGIJA za Srbina!

Autor:

Sport

20.02.2023

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada se ovako nešto nikada nije desilo u NBA ligi.

PRVI U ISTORIJI! Niko pre Jokića to NIJE URADIO, velika PRIVILEGIJA za Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić na Ol-star meču

Nikola Jokić nije blistao na Ol-star meču, Tim Lebrona Džejmsa u kom se i on nalazio poražen je od Tima Janisa Adetokumba (175:184), a Džoker je, na draftu pred start utakmice, doživeo i veliko poniženje kada je izabran u poslednjoj rundi.

Na samoj utakmici dvostruki uzastopni MVP NBA lige imao je četiri poena, pet skokova i šest asistencija za 20 minuta na terenu, ali je ponovo uspeo da se upiše u istoriju.

Naime, Ol-star meč igrao se na Jokićev rođendan i on je postao prvi košarkaš ikada koji je bio starter na ovom spektaklu kada je proslavljao rođendan.

 

 

Srpskom reprezentativcu ovo je 28. rođendan, a kako je sam u svom stilu izjavio, uglavnom želi da taj dan što pre prođe pošto je tužan jer je sve stariji.

Nemam planove za proslavu. Idem kući sa porodicom, u Denver. Nadam se da ću odmoriti malo. Imam slobodan dan, možda dobijem i dva, pričaću sa trenerom - istakao je Nikola Jokić po završetku utakmice.

Pored Jokića, startnu petorku Tima Lebrona Džejmsa činili su i Džoel Embid, Kajri Irving, Luka Dončić i naravno Lebron Džejms. Na drugoj strani bili su Džejson Tejtum, Dža Morent, Donovan Mičel, Lauri Markanen, te kapiten Janis Adetokumbo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading