HAOS U LIVERPULU! Igrači Reala preživeli TORTURU, posle PAKLENE noći moraju na teren! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.02.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači engleske ekipe pobrinuli su se da fudbalerima "kraljevskog" kluba otežaju pripremu za utakmicu

HAOS U LIVERPULU! Igrači Reala preživeli TORTURU, posle PAKLENE noći moraju na teren! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Anćeloti, Benzema, Vinisijus i Kros

U utorak uveče na programu je prvi meč osmine finala Lige šampiona između Liverpula i Real Madrida. 

Susret se igra od 21 čas na Enfildu i biće svojevrsna prilika za domaće da se osvete velikom rivalu za bolan poraz u Parizu krajem maja 2022, iako dva fudbalska giganta 15. marta igraju revanš na stadionu "Santijago Bernabeu", te je za verovati da ćemo konačnog pobednika ovog okršaja dobiti tada.

Fudbaleri Reala preživeli su pravu torturu noć pred meč na Enfildu. Navijači Liverpula okupili su se oko hotela u kom su bili smešteni igrači "kraljevskog kluba", te su celu noć ometali njihov san vatrometima, kao i raznoraznim drugim pirotehničkim sredstvima.

 

 

Očigledno je navijačima engleskog tima veoma stalo da sezonu izvuku baš u Ligi šampiona, a da li će u tome i uspeti ostaje da se vidi. Izabranicima Jirgena Klopa u prilog ne ide tradicija u okršajima s Real Madridom. Barem ne u poslednjih petnaestak godina. Naime, poslednji trijumf zabeležili su sada već davne 2009, takođe u osmini finala elitnog takmičenja, kada su u dvomeču sa 4:0 i 1:0 rutinski eliminisali "kraljeviće". Prethodno su minimalcem slavili protiv Reala u finalu Kupa evropskih šampiona 1981. U ostalih šest mečeva Madriđani su ostavili brutalan niz od pet pobeda i samo jedan nerešen ishod protiv Liverpula, pa nema sumnje da četu Jirgena Klopa očekuje pakleno težak zadatak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading