MA, KAKAV LIVERPUL! "Enfild" će ga progutati posle ovoga: Prepotentna izjava Luke Modrića pred reprizu finala Lige šampiona!

Autor:

Sport

19.02.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se hrvatski as i izneo očekivanja pred klasik na Ostrvu.

MA, KAKAV LIVERPUL! "Enfild" će ga progutati posle ovoga: Prepotentna izjava Luke Modrića pred reprizu finala Lige šampiona!

Foto: Tanjug/AP

Vezista Real Madrida Luka Modrić

Fudbaleri Real Madrida u utorak od 21 čas gostuju Liverpulu na "Enfildu" u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a hrvatski vezista Luka Modrić dao je pomalo prepotentnu izjavu uoči novog okršaja velikana.

Hrvat je podvukao da je "kraljevski klub" favorit, iako se utakmica igra pred engleskim navijačima.

Iznenađen sam da je Liverpul tek na osmom mestu na tabeli Premijer lige. Iskreno i mi smo drugi u Španiji. Uveren sam da Liverpul u svakom trenutku može da podigne formu. Nadam se samo da neće protiv nas - počeo je Modrić, a potom se dotakao prošlogodišnjeg finala elitnog takmičenja odigranog u Parizu, a koje je pripalo "galaktikosima" sa minimalnih 1:0.

Meč Liverpul - Real je jedna od najboljih utakmica koje fudbalski svet može da ponudi. Šteta je da igramo već u osmini finala LŠ. To bi bilo sjajno finale LŠ, ali...Mislim da smo favoriti, drago mi je da ćemo revanš da igramo pred našim navijačima u Madridu. Liverpul će da traži sportsku osvetu za neuspehe protiv nas u prethodnim godinama, ali mi smo spremni i verujem da ćemo proći dalje - zaključio je Modrić.

Revanš meč između Reala i Liverpula biće odigran 15. marta u glavnom gradu Španije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading