BOMBA U MADRIDU: Real DOVODI jednog od najboljih fudbalera sveta?

Autor:

Sport

19.02.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle neverovatne sezone, čeka ga transfer u veći klub.

BOMBA U MADRIDU: Real DOVODI jednog od najboljih fudbalera sveta?

Foto: Tanjug/AP

Čelnici madridskog Reala zainteresovani su za fudbalera Napolija i gruzijskog reprezentativca Hviču Kvaračeliju, prenosi španski "As".

Gruzijski fudbaler blista ove sezone u dresu Napolija, koji se ubedljivo nalazi na prvom mestu na tabeli Serije A. Kvaračelija (22) je u Napoli stigao prošle godine iz batumskog Dinama, a za italijanski klub je odigrao ove sezone 24 utakmice i postigao je 12 golova.

Foto: Tanjug/AP

Kvaračkelija u dresu Napolija

Španski mediji navode da je reprezentativac Gruzije na meti velikih evropskih klubova, a Real je navodno već poslao ponudu Napulju za Kvaračeliju. Međutim, predsednik kluba iz Napulja Aurelio de Laurentis želi da produži saradnju sa mladim fudbalerom, a u ugovor će biti ubačena odštetna klauzula od 150 miliona evra.

"As" ističe da je De Laurentis spreman da proda najboljeg strelca Serije A Viktora Osimhena, jer želi da zadrži Kvaračeliju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading