"DELIJE" OPET U CENTRU PAŽNJE: Zbog navijača Zvezde u Napulju se VIORILA srpska zastava! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.02.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pesma Napolitanaca obišla je čitavu planetu.

"DELIJE" OPET U CENTRU PAŽNJE: Zbog navijača Zvezde u Napulju se VIORILA srpska zastava! (VIDEO)

Foto: Instagram/printscreen

Navijači Napolija sa zastavom Srbije

Fudbaleri Napolija savladali su Kremonese rezultatom 3:0 i na taj način nastavili su sigurnim korakom da koračaju ka tituli.

Napolitanci su trenutno lideri Serije A sa 59 bodova, čak 16 više od Intera, ali i uz utakmicu više. Ipak, javnost u Srbiji daleko više zainteresovala je situacija kada su navijači Napolija istakli srpsku zastavu na ovom meču, a pre susreta su zapevali pesme svog kluba sa ovom zastavom u rukama.

 

 

Snimak je obišao planetu, a kada se malo bolje uđe u navijačke krugove dolazi se do saznanja da se srpska zastava u Napulju viorila zbog "delija". Navijači Zvezde su posle tuče na ulicama Rima, a u saradnji sa ultrasima Napolija, oteli su transparent navijačke grupe "Fedajn Roma" i pobegli u nepoznatom pravcu.

Od tada se navijači Zvezde i Napolija međusobno podržavaju, a na stadionu "Dijego Armando Maradona" bila je istaknuta srpska zastava.

Takođe, na utakmici protiv Voždovca, pristalice crveno-belih su pevale na italijanskom.

Crvena zvezda i Napoli osim što su vezani navijačima, spaja ih i trenutna situacija na tabelama Superlige i Serije A. Oba tima koračaju ka šampionskim titulama i ne bi bilo čudno da se i jedna i druga navijačka grupa pojave na proslavama kako u Beogradu, tako i u Napulju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading