NEPREPOZNATLJIV! Srušio snove Zvezdi i "delijama", pa PROMENIO lični opis! Navijač ga PRONAŠAO u pabu! (FOTO)

Autor:

Sport

05.02.2023

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaustavio je tim sa Marakane u pohodu na jedan veoma bitan trofej.

NEPREPOZNATLJIV! Srušio snove Zvezdi i "delijama", pa PROMENIO lični opis! Navijač ga PRONAŠAO u pabu! (FOTO)

Foto: Starsport

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde svoj najveći uspeh ostvarili su 1991. godine kada su se popeli na krov Evrope, a nešto kasnije i sveta.

Zvezda je u finalu Kupa evropskih šampiona savladala Olimpik iz Marseja i ušla u istoriju, a kasnije su crveno-beli u sudaru prvaka Evrope i Južne Amerike pobedili i Kolo Kolo sa 3:0.

Ipak, snovi o trofeju u Superkupu Evrope srušeni su u utakmici protiv Mančester junajteda. "Delije" su se nadale da će Zvezda podići još jedan pehar, ali je krajem novembra Junajted na Old Trafordu ipak bio bolji (1:0) i na taj način stigao do trijumfa. 

Jedini gol na meču postigao je škotski napadač Brajan Mekler koji je pomenutu sezonu igrao u špicu napada, da bi kasnije bio prekomandovan u vezni red i na "teatru snova" zadržao se punih 11 godina. Sada ga je jedan navijač našao u pabu, a čovek koji je srušio snove "delijama" i Crvenoj zvezdi izgleda zaista neprepoznatljivo.

 

 

Duga i neuredna brada, te pivo na stolu, krasili su ovog 59-godišnjaka i pravo je čudo kako ga je navijač prepoznao. Fotografija je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a sam Mekler je oduvek bio specifična ličnost.

Nastupao je za Madervel, Seltik i Mančester junajted, a sa "crvenim đavolima" osvojio je četiri titule u Premijer ligi, dva FA Kupa, jedan Liga kup, jedan Kup pobednika kupova i jedan Superkup Evrope.

Takođe, dok je igrao za Madervel na početku karijere on je paralelno sa fudbalskom karijerom stigao da završi studije matematike na Univerzitetu Glazgov. Za Škotsku je igrao 30 mečeva, a bio je deo tima koji je igrao na Evropskom šampionatu 1992. godine. Posle karijere je vodio Blekburn, a u Mančester junajtedu je bio šef omladinske škole čak deset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading