DA SE NAJEŽIŠ! "Delije" POSLALE PORUKU pred meč za Mihu: Bio je poseban, njegovo ime je postalo BESMRTNO!

Autor:

Sport

03.02.2023

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake reči navijača Crvene zvezde.

DA SE NAJEŽIŠ! "Delije" POSLALE PORUKU pred meč za Mihu: Bio je poseban, njegovo ime je postalo BESMRTNO!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde prolećni deo Mozzart bet Superlige Srbije nastavljaju mečom protiv Vojvodine (subota, 16.00).

Ova utakmica biće posebna jer će se odigrati u čast Siniše Mihajlovića. Tu akciju podržale su i legende oba tima koje će se pojaviti na meču, a sada su se oglasili i navijači Crvene zvezde.

"Delije" su pozvale sve da dođu na susret i tako odaju počast čoveku koji je nosio Zvezdu u srcu tokom čitavog života.

Republika

Foto: Instagram printscreen/crvenazvezdafk

Crvena zvezda i Vojvodina igraju u Sinišinu čast

 

- Mi kao zvezdaši imamo jednu veoma odgovornu moralnu dužnost, a to je oproštaj od Mihe! Čovek koji je mnogo duže igrao u nekim drugim klubovima ali mu je srce bilo samo na jednom mestu za sve vreme njegove karijere. Mnogi su nakon takvih uspeha vrlo često zaboravljali i iz koje zemlje dolaze a kamoli iz kog kluba. Miha je bio poseban u svakom smislu te reči pa tako i u ljubavi prema svom klubu. Mnogo puta i na mnogo načina je to i dokazao. Naša obaveza je da na utakmici sa Vojvodinom, dođemo u što većem broju, da ponesemo svi šalove i kada dođe taj momenat iskažemo svoju zahvalnost prema takvoj veličina koja je odabrala baš Zvezdu da je učini još većom svojom pojavom. Zvezda u kojoj je njegovo ime postalo besmrtno! Takođe, klub će se, pred početak utakmice, na svoj način oprostiti od Mihe. Zato vas pozivamo da već 20-ak minuta pred početak utakmice budete na tribinama stadiona. Ulaz je besplatan. PONESI ŠAL - UĐI NA VREME - SVI NA STADION! - stoji u saopštenju "delija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading