MISTERIJA RIKARDA GOMEŠA: Golgeter Partizana GUBI TALENAT protiv Zvezde?

Autor:

Sport

04.03.2023

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učinak jednog od najboljih napadača koji su se pojavili u Srbiji protiv crveno-belih je mizeran.

MISTERIJA RIKARDA GOMEŠA: Golgeter Partizana GUBI TALENAT protiv Zvezde?

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš tokom 169. večitog derbija

Fudbaleri Crvene zvezde rešili su u svoju korist 169. večiti derbi (1:0).

Partizan je pao golom Aleksa Viga sa početka meča, a i pored odličnog otvaranja susreta u nastavku smo mogli da vidimo apsolutno sve osim fudbala.

Oštri startovi, tenzija, povrede, krvave glave, tek poneka prilika, puno kartona i na kraju - isključenje Rikarda Gomeša. Napadač Partizana zaradio je crveni karton tek da stavi šlag na tortu kada su njegovi mečevi protiv Crvene zvezde u pitanju.

Ako ste gledali kultni film "Spejs džem" (prvi deo), sećate se kako NBA zvezde odjednom izgube talenat i zaborave da igraju košarku. E pa, Rikardo kao da živi svoj "Spejs džem" u mečevima protiv Crvene zvezde.

U prvom mandatu u Partizanu pokazao je da može protiv crveno-belih, uspeo je da postigne dva gola, pa čak nije imao ni negativan učinak - jednom je slavio, dva puta remizirao, izgubio je jedan meč, osvojio Kup, a ostao bez titule.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

 

Otišao je iz Partizana, vratio se u Humsku i kao da je zaboravio da igra protiv Crvene zvezde. Na narednih šest utakmica ostvario je po tri remija i poraza, nije uspeo da se upiše u strelce, niti da osvoji trofej. Da nevolja bude veća, skoro svaki meč je igrao ceo, a na prošlom derbiju dobio je i crveni karton.

Dakle, na ukupno deset utakmica za Partizan protiv Zvezde, Rikardo Gomeš ima skor od jedne pobede, pet remija i četiri poraza, uz dva postignuta gola i jedan crveni karton. Premalo za igrača koji je jedan od najboljih napadača u istoriji Partizana, ali Superlige Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš

 

Da li će se Rikardu talenat za postizanje golova protiv Zvezde vratiti u plej-ofu kada nas očekuje još jedan večiti derbi ili ćemo i na tom meču dobiti potvrdu da je crveno-bela boja napadaču Partizana ono što je kriptonit Supermenu ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading