UŽAS! NASILNIK IZ MIRIJEVA BIO OPTUŽEN ZA UBISTVO: Petar se satima iživljavao nad Marijom, krvnički je udarao šipkom, žena htela da skoči sa terase da se spase (FOTO)

Autor:

Hronika

12.03.2023

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramu koja se juče odigrala u Mirijevu okončala je policija.

UŽAS! NASILNIK IZ MIRIJEVA BIO OPTUŽEN ZA UBISTVO: Petar se satima iživljavao nad Marijom, krvnički je udarao šipkom, žena htela da skoči sa terase da se spase (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

Nasilje u porodici u Mirijevu

Petar R. (46) koji je juče uhapšen zbog nasilja nad svojom partnerkom Marijom K. (39) u Mirijevu, navodno je odgovarao za ubistvo.

Dramu koja se juče odigrala u Mirijevu, okončala je policija, koja je u tom trenutku i sprečila nesrećnu ženu da nakon brutalnog nasilja skoči sa terase.

Kako je ranije pisano, komšije, koje su videle nasilje nad ženom obavestile su policiju koja je ubrzo stigla.

- Kada su stigli policajci, nisu mogli da uđu u stan pa su obavestili i vatrogasce. Međutim s obzirom da je situacija bila ozbiljna i da se žena spremala da skoči sa terase policajci su preko druge terase ušli u stan - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da da su policajci najpre zbrinuli ženu ali i istovremeno uhapsili nasilnika.

- Stan je bio kao da je bomba u njemu pala. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, ali nisu mogi da uđu u stan jer niko nije mogao da nađe ključ. Sumnja se da ga je nasilnik negde bacio kako bi sprečio ženu da izađe iz njega. Stan su obili vatrogasci, a nakon toga je Hitna zbrinula ženu - objasnio je sagovornik Informera.

Prema njegovim rečima, sumnja se da je nesrećna žena pre dolaska policije više sati trpela nasilje.

- Sumnja se da je ženu tukao nekom šipkom i da joj je tom prilikom naneo posekotine po telu. Žena je bila u strašnom stanju kada je policija stigla. U kakvom je stanju bila govori i to da je nesrećna pokušala gola da skoči sa terase kako bi se spasila nasilnika. Srećom policajci su stigli i to sprečili - rekao je sagovornik Informera.

Inače, kako se nezvanično sazanjem Petar R., je navodno, pre nekoliko godina izašao iz zatvora u kom je bio zbog ubistva.

- On je prema nekim informacijama bio osuđen 2001. godine za ubistvo. Odležao je tu kaznu izašao iz zatvora i evo šta se dogodilo. Ko zna šta bi bilo sa ženom da komšije nisu prijavili i da policija nije ubrzo stigla - rekao je sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading