KRVNIČKI PREBIO ŽENU, PA JE DAVIO: Još jedno stravično porodično nasilje, napao suprugu u Obrenovcu, a onda šutnuo policajca!

Autor:

Hronika

25.02.2023

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizičkom napadu na suprugu prethodila je verbalna rasprava, a onda je nastao pakao.

KRVNIČKI PREBIO ŽENU, PA JE DAVIO: Još jedno stravično porodično nasilje, napao suprugu u Obrenovcu, a onda šutnuo policajca!

Foto: Profimedia

Nasilje nad ženom

Muškarac D. N. (42) iz Obrenovca uhapšen je zbog porodičnog nasilja i napada na policajca.

Prema prvim informacijama, fizičkom napadu na suprugu prethodila je verbalna rasprava, međutim, eskalirala je tako da je žena S. N. (35) zadobila udarce po glavi, piše Telegraf.

Kako se saznaj D. N. je i davio S. N.

Na meti nasilnika našli su se i policijski službenici iz Obrenovca, koji su intervenisali. Naime, jednog od njih udario je nogom u prostorijama VMA.

Policajcu su nanete lake telesne povrede.

Svađa između supružnika desila se u noći 24. februara.

Ova vesto dolazi odmah nakon informacije o jezivom nasilju u Boru.

Da podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. Đ. (40) iz okoline Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

- On se sumnjiči da je u parku u centru grada više puta rukama udario u glavu svoju tridesetdvogodišnju suprugu - navodi se u saopštenju MUP-a.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu u Boru.

Pre pet dana uhapšen je i zlostavljač iz Niša.

Policija u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, uhapsila je  A.V. (41) zbog ugrožavanja sigurnosti i teške telesne povrede. 

On se sumnjiči da je najpre putem telefona pretio četrdesettrogodišnjoj ženi, a potom došao u njen stan i napao pedesettrogodišnjeg muškarca koga je tu zatekao.

Pedesettrogodišnjak je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Univerzitetsko - kliničkom centru u Nišu.

A.V. je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading