NIKO NIJE ZABORAVIO INTIMNE SCENE IZ FILMA VUK SA VOL STRITA: Glumica sve otkrila o snimanju: Leđa su mi bila puna ogrebotina!

Autor:

Lifestyle

25.02.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postala je jedna od omiljenih glumica nakon intimnih scena u filmu Vuk sa Vol Strita.

NIKO NIJE ZABORAVIO INTIMNE SCENE IZ FILMA VUK SA VOL STRITA: Glumica sve otkrila o snimanju: Leđa su mi bila puna ogrebotina!

Foto: Profimedia

Prelepa glumica Margo Robi otkrila je kako je zaista izgledalo snimanje seksi scena koje su zahtevale potpunu opuštenost. Osim što su joj scene budile neprijatnost, zbog nekih je imala i povrede.

Margo je snimala scene seksa sa glumcem Leondardom Dikpriom, a jedna je uključivala da spavaju na gomili novca. S obzirom na to da su lažne pare, strašno je izgrebala leđa.

- Dobila sam milion ogrebotina na leđima od svog tog novca! Nije tako glamurozno kao što zvuči - rekla je za Daily Beast.

Nakon izlaska filma 2013. godine, plavokosa bomba postala je zvezda Holivuda. Ipak, jednom je priznala da se uplašila kako će proći nezapaženo zbog velike glumačke legende koji joj je bio partner u filmu, Dikpria.

Foto: YouTube/Printscreen

Margo u filmu

- Iskreno, znam da sada zvuči glupo, znajući koliko je film postao popularan, tada sam pomislila: "Niko me neće primetiti u ovom filmu" - bila je iskrena. Mislila je da će biti svejedno kakva je na snimanju jer će se svi fokusirati na njega.

- A ja sam samo mislila da ću proklizati ispod radara i da me niko neće primetiti - istakla je.

Foto: YouTube/Printscreen

Scena iz filma - Margo i Leonardo

Inače, Vuk sa Vol Strita je američka komedija u režiji Martina Skorsezea. Snimljena je po knjizi Džordana Belforta, a Leonardo Dipakrio je i producent ovog filma. U film je uloženo 100 miliona dolara, a zaradili su 392 miliona i imaju pet nominacija za Oskara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading