TOKOM INTIMNIH ODNOSA VIDELA DA SE NA PARTNEROVOJ ZADNJICI NEŠTO MIGOLJI! Ovo je ubedljvo najodvratnije iskustvo iz kreveta: Kako je to dozvolio?!

Autor:

Lifestyle

21.02.2023

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verujte da odvratnije seksualno iskustvo nećete čuti.

TOKOM INTIMNIH ODNOSA VIDELA DA SE NA PARTNEROVOJ ZADNJICI NEŠTO MIGOLJI! Ovo je ubedljvo najodvratnije iskustvo iz kreveta: Kako je to dozvolio?!

Foto: Instagram/ thedumbledong

Bokserka El Bruk jedna je od najzapaženijih na platformi Onli fans. Kako je često u nekoj vrsti interakcije sa muškarcima, odličila je da progovori o svom najsramnijem seksualnom iskustvu. U podkastu je otkrila mračne detalje iz seksualnog života, a neke su i zabavile javnost iako nisu uopšte smešne.

U nedavnoj epizodi o seksualnom vaspitanju ona je voditeljki Lili ispričala šta joj se dogodilo sa jednim momkom. Iako ćete možda pomisliti da je reč o gubitku strasti tokom odnosa, nemogućnosti da se odnos završi ili nešto slično, ni najmanje se nije radilo o tome. Ova situacija toliko je gadna, da ne možete ni da zamislite.

Sve se dogodilo u jednom hotelu u Velikoj Britaniji tokom intimnog odnosa. Zapravo, zvezda Onli fans - a pronašla je u intimnoj zoni, odnosno na zadnjici svog partnera crva. Ovo je sigurno osim što je neprijatno, veoma čudno, ali i gadno seksualno iskustvo koje ne ohrabruje mnogo devojke.

Pak, sa druge strane osim što se bavi radnjama na Onli fans - u, priprema se fizički i za mečeve u boksu, jer još uvek nije odustala. Često se hvali svojim postignućima i to samo posle nekoliko treniga, a ubrzo je liniju dovela do savršenstva i trbušnjaci su joj za poželeti. Tako da, ako kažemo da je uspešna na pomenutoj platformi ne možemo da izbegnemo i uspešnost i na drugim poljima, piše "Dejli star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading