SLUČAJNO NAPIPALA IZRASLINU NA TELU KOJA JOJ NIJE DALA MIRA: Pevačica objasnila “Odstranili su, a nije bilo simptoma“

Autor: N.J.

Lifestyle

21.02.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je slučajno napipala izraslinu na dojci.

SLUČAJNO NAPIPALA IZRASLINU NA TELU KOJA JOJ NIJE DALA MIRA: Pevačica objasnila  “Odstranili su, a nije bilo simptoma“

Foto: YouTube/ RTS Ordinacija

Pevačica Milena Vučić Burovac oduvek redovno ide na preglede. Ovoga puta povod njenog obraćanja javnosti naizgled nije bio lep, a s obzirom na to da je danas zdrava, kao i da je operacija prošla dobro, ona apluje na sve žene. Intuicija je nije prevarila, te nakon što se porodila i dojila bebu, osećala je da nešto nije kako treba. Ultrazvuk grudi u tom momentu nije bio preporučljiv stoga je uradila samopregled na pola godine. Tada je napipala čvorić na grudima.

- Ultrazvuk je pokazao promenu koja mora da se odstrani. Uvek tako sve olako shvatam kada ima veze sa mnom. Onda dođe trenutak kada shvatiš da sve može svima da se desi.  Onda sam rekla da je sve u redu sigurno, profesor je rekao da je to benigno. Uvek je postojao crv sumnje koji mi nije dao mira - objašnjava ona.

Situacija se dogodila oko Nove godine pa je pokušala da ne razmišlja o tome, ali jednostavno bila je uplašena.

- Dok nije bila gotova intervenija i HP nalaz nisam mogla da se smirim. Od momenta kada sam napipala do momenta operacije mali je razmak. Shvatila sam da nisam bila informisana o promenama na grudima. Tokom procesa sam upoznala žene koje imaju iste ili teže probleme i teško se rešavaju. Nije mi bilo svejedno iako je bila rutinska operacija, koja traje sat vremena. Doktor mi je rekao da je benigno - priča.

Foto: YouTube/ RTS Ordinacija

Milena Vučić intervju o operaciji

Shvatila je da do njenog problema niko toliko nije pričao o ovome, tek tada žene su izustile sa kakvim problemima su se i one susretale. Takođe, mnoge zanima kako izgleda oporavak kao i da li ste odmah posle toga sposobne ponovo sve da radite.

- Imala sam zavoj preko reza i bila sam u grču da li nešto smem ili mogu. Dobila sam upalu srednjeg dela leđa jer sam bila u strahu da se ne povredim. Sve je iz glave, posle par dana sam shvatila da treba normalno da se ponašam. Posle sedam dana skinula sam konce - završila je svoju ispovest u emisiji “Moja borba“.

Inače, samopregled je preporučljiv jednom mesečno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading