TATA JE UVUKAO U INDUSTRIJU ZA ODRASLE: Zarađuje VIŠE OD 1.000 EVRA DNEVNO, a evo šta je predložio drugim ćerkama - ODVRATNO!

Autor:

Lifestyle

13.02.2023

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U industriji za odrasle je više od 15 godina, a sve je počelo na predlog njenog oca.

TATA JE UVUKAO U INDUSTRIJU ZA ODRASLE: Zarađuje VIŠE OD 1.000 EVRA DNEVNO, a evo šta je predložio drugim ćerkama - ODVRATNO!

Foto: TikTok/ amylubennett

Manekenka sa Onli Fans - a Emili Benet je zvezda pomenute društvene mreže, zarađuje oko 30. 000 funti ( 33. 675 evra) mesečno, a sve to duguje tati koji joj je predložio da razmisli o toj vrsti posla još kada je bila tinejdžerka. Kada je imala samo 18 godina počela je da prodaje "drske i bezobrazne" fotografije publici i to pretežno muškoj.

Njena "karijera" ne bi bila moguća da nije bilo njenog oca koji joj je predložio da ovo radi. I kad pomislite da nema gore od toga, onda saznate da je njen otac predložio da se tri sestre zajedno snimaju.

Foto: TikTok/ amylubennett

Emili u kožnoj haljini

- Zvuči jako čudno, ali to je zapravo bio moj tata. Imam dve starije sestre i on je rekao "Znate da biste vi devojke zapravo mogle zaraditi pristojan novac ako uradite nešto zajedno". Obe moje sestre su rekle "Ne, nikad to ne bih uradila", a ja sam rekla "Ja bih to probala". Onda, čim sam napunila 18 godina, doslovno odmah nakon 18. rođendana, uradila sam svoje prvo snimanje u toplesu - rekla je za "Dejli star".

Ona danas radi u baru, a baš jednom dok je bila u toku smene videla je svoju sliku u novinama što je primetio i muškarac za šankom. On je odmah tražio da se slika sa njom. Ipak, devojka ističe kako je prizemna i slava je nije udarila u glavu. Takođe, nije sve bilo tako lepo i naivno, imala je mnogo neprijatnosti zbog golotinje i pomenutog posla. Jedna devojka pljunula joj je u lice na ulici, a muškarci su joj dobacivali i psovali je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading