ČULA SAM JE DA VIČE "NEMOJ"! Komšije o brutalnom nasilju na Mirijevu: I ranije sam je videla sa plavim okom, ali je policija vodila drugog muškarca! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanari su istakli da se iz njihovog stana često čula galama.

ČULA SAM JE DA VIČE "NEMOJ"! Komšije o brutalnom nasilju na Mirijevu: I ranije sam je videla sa plavim okom, ali je policija vodila drugog muškarca! (FOTO)

Foto: ST/Nikola Mutić

P.R. (46) uhapšen je pod sumnjim da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

On je, kako se sumnja, juče na terasi stana u Mirijevu, više puta udario tridesetdevetogodišnju emotivnu partnerku, nanevši joj povrede po glavi i telu.

Kako su rekli za Republiku, niko od stanara zgrade u kojoj je žena pretučena nije se družio sa parom, ali kažu da njihova komšinica nije tražila pomoć.

- Čula sam samo da je vikala :"Nemoj", ali nije dozivala pomoć. Pre toga se čulo samo neko lupanje i treskanje, pa je neko pozvao policiju, kada su videli da je nagu tuče na terasi. Kada su policajci došli sa vatrogascima on nije hteo da im otvori, a ona je htela da skoči s terase. Ja sam je videla kako je vatrogasci odgovaraju, pa sam se baš uplašila. Sklonila je saksije i spremala se, pa su je nekako spustili - svedoči stanarka zgrade za Republiku.

Kako dodaje, nasilni P.R. (46) nije hteo da otvori vrata policajcima, pa su vatrogasci obili bravu i tada je uhapšen, a žena je prevezena u bolnicu sa brojnim hematomima.

- Stalno smo slušali kako se svađaju i lupaju, niko se s njima nije družio. Pre neku godinu videla sam kako policajci iz njenog stana vode drugog muškarca sa lisicama, a ona ide za njim sa plavim okom - priseća se naša sagovornica.

Vrata njenog stana niko nije otvarao našim reporterima, ali se unutra čuo uznemireni pas koji nije prestajao da laje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading