SKANDALČINA: Hrvatica na STUBU SRAMA nakon ovog poteza! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.03.2023

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je izviždala teniserku iz našeg komšiluka.

SKANDALČINA: Hrvatica na STUBU SRAMA nakon ovog poteza! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/popalorena

Dona Vekić i Lesija Tsurenko

Najbolja hrvatska teniserka Dona Vekić dospela je u žižu javnosti, nakon što je izgubila meč prvog kola na Mastersu u Indijan Velsu.

Naime, najbolja teniserka Hrvatske poražena je od Lesije Tsurenko sa 2:1 (2:6, 6:2, 6:2), ali se najbitniji potez ovog meča desio nakon njegovog okončanja.

Vekićeva nije došla do mreže da se pozdravi sa ukrajinskom teniserkom, već je nakon poslednjeg poena otišla do svoje stolice i počela da se pakuje. Tsurenko je bila iznenađena ovim gestom, prišla je Doni Vekić da bi joj pružila ruku, ali ju je sačekalo ignorisanje od strane hrvatske igračice.

Njen nesportski gest je razbesneo publiku, koja je odlučila da uputi žestoke zvižduke Hrvatici.

- Dona nije raspoložena da pruži ruku. Najverovatnije je isprovocirana konstantnim grčenjem po terenu Lesije Curenko, od prvog do poslednjeg poena. Dona smatra da to nije fer-plej - rekao je komentator meča u prenosu.

Pobedom u ovom duelu, Ukrajinka Tsurenko je izborila mesto u šesnaestini finala, gde će igrati protiv Arine Sabalenke, aktuelne šampionke Australijan opena. Kako je Sabalenka iz Belorusije, a Tsurenko iz Ukrajine, jasno je da nas čeka još jedan duel koji će dosta pažnje privući dešavanjima van samog terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading