OZBILJNE PRETNJE UPUĆENE ĐOKOVIĆU: Novak saznao LOŠE VESTI iz Amerike!

Autor:

Sport

12.03.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo neće radovati našeg asa pred nastavak sezone.

OZBILJNE PRETNJE UPUĆENE ĐOKOVIĆU: Novak saznao LOŠE VESTI iz Amerike!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković

Španski teniser Karlos Alkaras trijumfalno je započeo Masters u Indijan Velsu, pošto je u meču 2. kola savladao Australijanca Tanasija Kokinakisa sa 2:0 (6:3, 6:3).

I pored toga što se u prethodnom periodu mučio sa povredom, drugi teniser sveta je odigrao maestralan duel u Americi, od početka je postavio svoj ritam igre, pa je za samo 78 minuta stigao do pobede, a da pritom Kokinakisu nije dopustio nijednu brejk loptu.

U meču trećeg kola, Alkaras će se sastati sa Holanđaninom Talenom Griksporom, koji je bio bolji od Argentinca Gvida Pelje, takođe sa 2:0.

Još jedan sjajan meč je odigrao i Danac Holger Rune, koji je u svom prvm duelu u Kaliforniji bio bolji od Mekenzija Mekdonalda sa 2:0 (7:5, 6:3).

Slično kao i Alkaras, i Rune je pokazao da će biti ozbiljna pretnja u nastavku sezone, pošto je do trijumfa protiv nezgodnog domaćeg tenisera stigao a da nije morao da spasi niti jednu brejk loptu.

U narednom kolu, aktuelni šampion Mastersa u Parizu gde je u finalu savladao Novaka Đokovića, igraće protiv Švajcarca Stena Vavrinke, koji je pobedio Miomira Kecmanovića sa 2:0.

Tokom noći je odigrano još nekoliko duela u Indijan Velsu, a pobede su između ostalih ostvarili i Hubert Hurkač, koji je sa 2:0 pobedio Alekseja Popirina, odnosno Tejlor Fric, koji je sa 2:1 bio bolji od Bena Šeltona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading