KATASTROFA ZA NAŠ TENIS: Ispao i poslednji Srbin u Indijan Velsu - izbacio ga 100. na svetu!

Autor:

Sport

11.03.2023

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Đerea i Krajinovića, poraz je doživeo još jedan srpski teniser.

KATASTROFA ZA NAŠ TENIS: Ispao i poslednji Srbin u Indijan Velsu - izbacio ga 100. na svetu!

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović je završio svoj nastup na Mastersu u Indijan Velsu, pošto je u meču drugog kola poražen od Stena Vavrinke sa 2:0 (7:6, 6:4).

Na taj način je 26. nosilac turnira poražen već u svom prvom meču, jer je prvu rundu preskočio kao povlašćeni teniser.

U prvom setu je viđena velika borba, a prvi do brejka je stigao Švajcarac, u šestom gemu. Ipak, Kecmanović se nije predavao, pa je uhvatio poslednji voz za opstanak i brejkom u devetom gemu je uspeo da produži prvi set. Zatim je Srbin i spasio dve set lopte u 12. gemu, i izborio je taj-brejk. Tu je Miomir tri puta imao set lopte, ali nijednu nije iskoristio, pa je Vavrinka rezultatom 10:8 u taj-brejku rešio prvi set u svoju korist.

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović je trenutno 31. teniser sveta

Sličnu borbu smo videli i u drugom delu igre. Nije bilo brejkova u prvih osam gemova, svaki teniser je rutinski držao svoj servis, a onda je Srbin neobjašnjivo popustio, izgubio je poslednjih 12 poena na meču, a Vavrinki je brejk na 4:4 bio dovoljan da i drugi set reši u svoju korist i izbori plasman dalje.

Švajcarac, koji za koji dan puni 38 godina, igraće u trećem kolu sa pobednikom duela u kom se sastaju Danac Holger Rune i domaći teniser Mekenzi Mekdonald.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading