KOGA BRIGA ŠTO NEMA NOVAKA? Šok izjava šampiona Indijan Velsa!

Autor:

Sport

11.03.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se američki as o gorućoj temi u SAD, da li je zaista tako?

KOGA BRIGA ŠTO NEMA NOVAKA? Šok izjava šampiona Indijan Velsa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković tokom polufinala Australijan opena

Branilac titule na Mastersu Indijan Vels Tejlor Fric izjavio je da izostanak Novaka Đokovića ne menja ništa na značaju turnira iz serije 1000. Nole ne igra zbog zabrane američkih vlasti da uđe u zemlju, a u kalifornijskoj pustinji nema ni prošlogodišnjeg finaliste, Španca Rafaela Nadala, koji je povredio kuk tokom Australijan opena.

- Mislim da je isto kao prošle godine. Nema Novaka, ali na kraju krajeva niko se neće za 10, 20 godina osvrnuti i staviti ’zvezdicu’ jer ovi ljudi nisu igrali. Ako osvojite Indijan Vels, osvojili ste Indijan Vels - objasnio je Fric.

 

 

Frica u 2. kolu čeka težak izazov u vidu sunarodnika Bena Šeltona, koji je prikazao maestralan tenis u Melburnu, a Srbin drugu godinu u nizu nije u mogućnosti da igra Indijan Vels i Majami, jer nije vakcinisan protiv koronaviorusa. Mnogi su Tejlorove reči shvatili kao nepoštovanje prema vlasnicima po 22 grend slem titule, posebno prema Novaku, koji je iz vansportskih razloga onemogućen da zaigra u SAD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading