UŽIVAMO U ATMOSFERI, DAJU NAM VETAR U LEĐA: Dragović poslao JASNU PORUKU pred proslavu rođendana!

Autor:

Sport

10.03.2023

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Austrije je pozvao navijače da dođu na Marakanu.

UŽIVAMO U ATMOSFERI, DAJU NAM VETAR U LEĐA: Dragović poslao JASNU PORUKU pred proslavu rođendana!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sastaju se u nedelju, 12. marta, sa ekipom Novog Pazara u jednom od derbi mečeva 26. kola Superlige Srbije.

Pred duel, koji počinje u 16 časova, oglasio se i Zvezdin defanzivac Aleksandar Dragović, koji je pozvao navijače da ispune stadion u Ljutice Bogdana.

- Nalazimo se u sjajnoj formi gde smo vezali pet uzastopnih pobeda u prvenstvu, uz to doneli smo trijumf u večitom derbiju, odigranom dan pred rođendan našeg kluba. Na stadionu je bilo preko 35 hiljada ljudi i kada je stadion pun, jednostavno uživamo u atmosferi, koja nam uvek daje vetar u leđa. Sada i zvanično proslavljamo rođendan na Marakani, a ulaz je besplatan. Jedva čekamo nedelju i sigurni smo u pune tribine, jer svi znaju da su Delije najbolji navijači na svetu i prave spektakl na svakom meču, posebno u ovakvim prilikama - rekao je Dragović.

Dodao je i da je i pre dolaska u redove crveno-belih mnogo toga čuo o načinu proslave rođendana na našem najvećem stadionu.

Još pre nego što sam došao u Zvezdu, mnogi su mi pričali o proslavi rođendana i načinu na koji ga navijači na utakmicama obeležavaju, prošle godine sam i doživeo to, zaista je neverovatan osećaj. Uvek je lakše igrati uz neprestanu pesmu i sjajnu atmosferu, koju ima malo ko u Evropi i svetu, zato nema sumnje da će utakmica protiv Novog Pazara biti posebna za sve nas.

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović u dresu Crvene zvezde

Poručio je Dragović kratko svim zvezdašima i da će fudbaleri učiniti sve da produže pobednički niz.

Želimo da nastavimo pobednički niz, znamo koliko je utakmica protiv Novog Pazara bila emotivno zahtevna za nas u prvom delu Superlige Srbije. Imaćemo veliki motiv protiv ekipe koja se bori za izlazak u Evropu, ali naravno, daćemo sve od sebe da pružimo odličnu fudbalsku predstavu za našeg 12. igrača i obradujemo ga sa nova tri boda. Želimo svi zajedno kao prava crveno-bela porodica da proslavimo 78. rođendan, koji znamo da veoma znači svima koji nose Zvezdine boje u srcu. Vidimo se na Marakani - zaključio je Zvezdin štoper.

Podsetimo, posle 25 odigranih mečeva, Crvena zvezda je prva na tabeli sa 69 bodova, 18 više od drugoplasiranog Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading