ZVEZDA ZVALA LEGENDU ROME! Završena POTRAGA za Milojevićevim naslednikom na "Marakani"!

Autor:

Sport

31.03.2023

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, crveno-beli imali krupne planove.

ZVEZDA ZVALA LEGENDU ROME! Završena POTRAGA za Milojevićevim naslednikom na "Marakani"!

Foto: www.profimedia.rs

Toti i Montela

Crvena zvezda je pronašla zamenu za Miloša Milojevića u liku Baraka Bahara, a potraga za novim trenerom u Ljutice Bogdana dugo je trajala. Crveno-beli su silno želeli da brigu o prvom timu preuzme legendarni Italijan Vićenco Montela, ali je on odlučio da ostane veran ambicioznom projektu u turskoj Adani.

On je lane tresao mreže u dresu Rome, "vučica" mu je dala šansu da se okuša i kao trener već sa 36 godina, međutim nije dostigao očekivane visine.

Od zime 2021. godine je na Bosforu i dobro mu ide, a pored Montele prvak Srbije je bio zainteresovan i za Euzebija di Frančeska, odnosno Paula Sozu...

Ipak, izbor je pao na stratega Makabija iz Haife, a Milojević je uspeo da sačuva bodovnu prednost u Mozzart Superligi koju mu je ostavio njegov prethodnik - Dejan Stanković. Bez obzira na to, nije uspeo da ubedi upravu kluba da je pravo rešenje za Ligu šampiona, pa je već dogovorena zamena...

Što se tiče Montele, on ima 48 godina, postigao je 83 gola u opremi Rimljana, a trenirao je, između ostalih, Milan, Sevilju i Fiorentinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading