OLJA CRNOGORAC SPREMILA IZNENAĐENJE ZA SVE ŽENE: Iznajmljivanje ili kupovina luksuzne garderobe po pristupačnim cenama

Autor: N.J.

Zabava

31.03.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ste sanjale da imate haljinu koju ne možete sebi priuštiti, uskoro svaki "nedostižan" komad garderobe može biti vaš.

OLJA CRNOGORAC SPREMILA IZNENAĐENJE ZA SVE ŽENE: Iznajmljivanje ili kupovina luksuzne garderobe po pristupačnim cenama

Foto: Instagram/ montenegrina_o

Olja Crnogorac je neko ko je dugo krasio naše TV ekrane. Karijeru je počela kao model, a dugo je i pobeđivala i na izborima za mis uključujuci i Miss Globe International gde je predstavljala Jugoslaviju i osvojila prvo mesto.

Foto: instagram.com/montenegrina_o

Olja se slika u liftu

Modeling joj je otvorio vrata ka televizijskoj karijeri gde je vodila uspešne emisije na TV Pinku, Metropolisu i Hepiju. Međutim, kako to obično biva, i čovek vremenom pronalazi sebe u različitim zanimanjima, tako je Olja nakon modelinga i televizijske karijere svoje vreme usmerila ka kreiranju haljina. To joj i nije bila jedina ljubav jer uz kreiranje haljina došla je i ozbiljna firma za izdavanje luksuznih četvorotočkaša.

Kao neko ko je ceo život bio obučen elegantno na tv - u i modnim pistama, Olja je rešila da sve devojke iznenadi novim vidom poslovanja - da haljinu koju su do juče sanjale da imaju, a nisu mogle, danas mogu kod nje u salonu da rentiraju. Dakle svaka haljina koja je ikad uradjena u Oljinoj Montenegrina kolekciji uskoro će moći da se “pozajmi “na jedan, dva dana uz nekoliko uslova. Takođe u "Show room - u" koji se uskoro otvara u centru grada pored haljina, postojeće i second hand garderoba i obuća koju Olja više ne nosi (i markirani i ne markirani modeli) a koja će se prodavati po izuzetno niskim cenama.

Dame, vidite se uskoro sa Oljom jer sprema još iznenađenja za vas!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading