OCA MONSTRUMA ČEKA OSVETA U ZATVORU: Robijaši poludeli zbog onoga što je uradio ćerkici, SPREMILI SU MU PAKAO!

Autor: S. STEPANOVIĆ

Hronika

31.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđenici su posebno kivni na navode da u slučaju ove devojčice veliku krivicu nose i nadležne službe

OCA MONSTRUMA ČEKA OSVETA U ZATVORU: Robijaši poludeli zbog onoga što je uradio ćerkici, SPREMILI SU MU PAKAO!

Foto: Shuttersrock

Urošu Pašajliću (38), koji je uhapšen nakon saznanja da je ćerku Lanu (8) godinama držao zatočenu, juče je određen pritvor, a prema našim saznanjima u Centralnom zatvoru ga čeka pakao.

On je juče odveden u pritvor do 30 dana u Centralni zatvor, i tamo je smešten u višekrevetnu sobu.

- Uroš je u pritvoru miran i nema nikakve zahteve. Međutim, ma koliko se on pravi lud i izbegava kontakte u pritvorskoj jedinici, zatvorenici su bukvalno počeli da planiraju vreme i priliku kada će ostati sam da bi se iživljavali nad njim. To se dešava sa svakim novim licem, za koje se zna da je naudio detetu, međutim, ovaj slučaj ih je posebno razbesneo jer su upoznati sa činjenicama da je malecka trpela torturu goru nego u nekom logoru, jer joj je to priredio otac, pa mu zato spremaju posebne batine - objašnjava naš izvor blizak slučaju.

Kako dodaje naš sagovornik, osuđenici su posebno kivni na navode da u slučaju ove devojčice veliku krivicu nose i nadležne službe, i da je malena odavno mogla biti spasena.

- Rešili su da oni sada budu ruka pravde prema Pašajliću, kojoj je on bežao dugi niz godina, pa će učiniti sve da im Uroš padne šaka, makar na dva minuta - navodi naš izvor.

Otac monstrum uhapšen je u utorak na Karaburmi nakon bekstva, jer je prošlog petka u njegovom stanu u Mirijevu pronađena njegova ćerka Lana, zaključana u kupatilu, na ivici smrti. Ustanovljeno je da devojčica ima oko 10 kila i da je dugi niz godina izgladnjivana, kao i da ju je otac držao u kadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena

01.03.2024 23:20

UROSU MOGU SAMO JA DA PRESUDIM! KOJI ROBIJASI? NAVIJACI, NARKO DILERI, NARKOMANI I OBICNI LOPOVI, CIM ONI SA VAMA KOMUNICIRAJU TO SU SKOCKE SUKNJICE! DA MI BRAT NIJE BIO U SVIM ZATVORIMA SKORI 15 GODINA PA I DA SE POTRESEM, NE NJEMU CU JA DA SUDIM