EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA OCA IZ PAKLA NA SASLUŠANJE!

Autor:

Hronika

30.03.2023

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Pašajić (38), otac monstrum koji je držao zatvoreno ćerku u kupatilu u stanu na Mirijevu dugi niz godina priveden je na saslušanje u Tužilaštvo, a reporteri Republike zabeležili su fotografije sa lica mesta.

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE PRIVOĐENJA OCA IZ PAKLA NA SASLUŠANJE!

Foto: ST/D. KADIĆ, MUP

Kako je Republika već pisala, on je u pratnji policijski inspektora doveden u Tužilaštvo u Katanićevoj ulici u Beogradu.

Uroš je videvši reportere namestio snužden izraz lica i mirno ušao u tužilaštvo.

Podsetimo, mučna priča koja je zgrozila Srbiju otkrivena je onog trenutka kada je vanbračna supruga Uroša Pašajlića otišla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje nad njom, ali i za njegovo monstruozno ponašanje.

Uroša je za zlostavljanje prijavljivala i bivša supruga, devojčicina majka, a komšije su primećivale ženu kako plače na stepenjištu zgrade, po nekad su čuli krike i jecaje, ali nisu povezivali to sa devojčicom. Kako kažu, devojčicu uopšte nisu ni viđali, a majka je otišla od njih pre tri godine.

Majka devojčice je zavisnik, a i bila je osuđivana, nakon što je jednom prilikom, pod dejstvom narkotika fizički napala svoju majku.

Kako je Republika već pisala, Pašajlić se tereti da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i krivično delo protivpravno lišenje slobode, krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, a preti mu 20 godina robije.

Napomena: Najstrožije je zabranjeno korišćenje ekskluzivnih fotografija privođenje Pašajlića bez odobrenja redakcije portala Republika. Za neovlašćeno korišćenje redakcija će pokrenuti sve zakonski dostupne mehanizme koji su joj na raspolaganju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading