SLUŽIO SAM LEGIJU, A SA UDOVICAMA KRIMINALACA SAM PRIJATELJ! Milan Milošević priznao da je bio dobar sa OPASNIM momcima: Sa jednim sam bio UHAPŠEN!

Autor:

Zabava

30.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević otkrio je da je u vreme kada se bavio konobarisanjem bio dobar sa opasnim momcima.

SLUŽIO SAM LEGIJU, A SA UDOVICAMA KRIMINALACA SAM PRIJATELJ! Milan Milošević priznao da je bio dobar sa OPASNIM momcima: Sa jednim sam bio UHAPŠEN!

Foto: Republika.rs

Milan Milošević

Voditelj Milan Milošević nikada nije krio svoj život i teško detinjstvo koje je imao, a isto tako se nikada nije stideo da prizna da je radio sve i svašta kako bi on i majka imali da prežive.

On je sada bio gost u jednom emisiji gde je govorio o vremenu kada je radio kao konobar, te je priznao da je služio mnogobrojne opasne face tog vremena i da je upravo od njih dobijao i najveći bakšiš.

- Ne volim da ih imenujem, ali sam upoznao sve moguće i kao konobara su me sve moguće ekipe volele, a više su me volele njihove žene, pa su me verovatno zato i oni voleli. Išao sam čak i u njihove kuće, služio sam njihova veselja, slave, tu sam super zarađivao, platio on, žena tutne sa strane, a sa ženama sam i dan danas ostao prijatelj. Nažalost, većina njih  su udovice - priča Milan i otkriva da li se plašio i kome je sve služio:

Republika

Foto: Republika.rs

Milan Milošević o konobarisanju

- Nisam se ja nikada plašio jer ja nisam znao tad u tom periodu ko su oni, Ja sam njih upoznao kod jednog prijatelja u lokalu u Novom Sadu i tu su svi ti ljudi dolazili, od pokojnog Šljuke, kao gost je bio divan, Lajavi, sve sam ih služio. Od živih sam služio Legiju, bio je jako dobar, kulturan, ali sam čuo da ne voli da konobari imaju minđušu. Ja sam imao, pa sam skidao, nikada nisam doživeo ništa, samo sam to čuo da on ne voli.

Milan je otkrio i da je sa jednim krimilancem bio i uhapšen, ali i da je preživeo pucnjavu.

- Desila se racija u klubu, bilo je nas 15 u jednom selu pored Novog Sada, živa muzika, bilo nas je mnogo i upala je racija i sve su nas potrpali u maricu. Mene je jedan prepoznao, kao gradskog konobara, ali nisam imao ličnu kartu i privedu me. Sutra sam morao da se javim na razgovor u policiju, nisam spavao celu noć. I odmah su me pitali šta imam sa njim, ja kažem: ''Ništa, služim. On mi je gost.'' ''Otkud tu?'', ''Pa zatvorio se lokal pa smo došli''.

Republika

Foto: Republika

Milan Milošević o služenju opasnim momcima

- Doživeo sam i kada je bila pucnjava, navijači i tu smo se sakrili ja i jedna debela konobarica ispod jednog separea, ne znam ni kako smo stali. To je bilo opasno, a ti što su tada pucali su sada pokojni - zaključio je Milan za Kurir TV.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading