NIJE LAKO: Obradović se pred Real žali na raspored

Autor: Tanjug

Sport

30.03.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana nije srećan zbog velikog broja utakmica u samo nekoliko dana.

NIJE LAKO: Obradović se pred Real žali na raspored

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana u petak uveče dočekuju Real Madrid u 32. kolu Evrolige i imaju "prvu meč" loptu za plasman u Top 8.

Crno-belima je za obezbeđeno mesto u plej-ofu potrebno da pobede Madriđane, a da Baskonija ili Žalgiris izgube od Fenerbahčea, odnosno Valensije.

Meč u rasprodatoj Štark areni počinje u 20.30 sati.

- Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je, kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu - rekao je trener crno-belih Željko Obradović za klupski sajt.

Republika

Foto: Starsport

Željko Obradović

Nastavio je u istom ritmu.

- Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste, a pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe - dodao je Obradović.

Na kraju je imao jasan zaključak.

- Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigramo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone - istakao je Obradović.

Uvertira spektaklu u Areni biće duel veterana Partizana i Reala, koji počinje od 17.30 sati, a gledaoci će moći da vide nekadašnje asove poput Novice Veličkovića, Milenka Tepića, Saše Pavlovića, Ratka Varde, Felipe Rejesa, Nikole Lončara, Miška Marića i drugih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading