GROBARI U DELIRIJUMU: Oglasila se Ana Panter - posle ovoga je nijedan navijač Partizana neće OSUĐIVATI! (FOTO)

Autor:

Sport

29.03.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pristalice crno-belih definitivno nisu bile srećne suđenjem na sinoćnjoj utakmici.

GROBARI U DELIRIJUMU: Oglasila se Ana Panter - posle ovoga je nijedan navijač Partizana neće OSUĐIVATI! (FOTO)

Foto: Starsport

Ana Panter i Željko Obradović

Košarkaši Partizana su poraženi od Barselone sa 89:80 u okviru 31. kola Evrolige na svom parketu, u utakmici koja je mogla da odvede crno-bele u Top 8 fazu u slučaju trijumfa.

Navijači domaće ekipe nikako nisu bile zadovoljne suđenjem na ovom meču, a posebno ih je nervirala Ane Panter, koja je već nekoliko puta izazivala ovakvu reakciju kod srpskih navijača, posebno na mečevima Crvene zvezde.

Pristelice Parnog valjka su joj žestoko zamerile na odlukama koje je donosila u Areni, pa su odmah počeli da joj se obraćaju na Instagramu, a pojedini su nažalost ostavljali i negativne komentare, pune mržnje.

Ipak, dan nakon utakmice, Ana Panter se oglasila na Instagramu, gde je objavila storije na kojima se nalaze navijači "parnog valjka", koji su pred meč napravili atmosferu za pamćenje. Na delu ovih snimaka se vide i fudbalski reprezentativci Srbije Dušan Vlahović, Nikola Milenkovović i Strahinja Pavlović. Takođe, na storijima se nalazi i poruka "uključite zvuk".

Foto: Instagram/Printscreen/anne_panther_ref

Stori koji je podelila Ana Panter

Očigledno je da je ova Nemica bila impresionirana atmosferom u hali, ali očigledno ni to nije bilo dovoljno da podlegne pritisku domaćih navijača, pošto je tokom duela donela nekoliko sumnjivih odluka, koje su gotovo sve bile na štetu Partizana.

Ipak, posle ovoga, verovatno joj više nijedan navijač crno-belih neće zameriti na deljenju pravde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading