JAN VESELI STIŽE U ŠTARK ARENU: Obradović upalio ALARM pred odlučujuću bitku za top 8 Evrolige!

Autor:

Sport

27.03.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropski klasik zakazan za utorak, Obradović i Papapetru izneli očekivanja.

JAN VESELI STIŽE U ŠTARK ARENU: Obradović upalio ALARM pred odlučujuću bitku za top 8 Evrolige!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je pred meč 31. kola Evrolige da Jan Veseli predstavlja ključ defanzivne igre Barselone, koja je tim formatiran za plasman na Fajnal-for.

ISUSOVE MUKE: Grobari PREPLAŠILI asa Barselone pred KLASIK u Štark areni!

Jedan trening i sutra pre podne. Probali smo da prođemo kroz najbitnije stvari za njihovu igru bez nekog velikog posmatranje njihovog 'plejbuka' što mislim da nije moguće u ovom trenutku. Ali znamo ih, već smo igrali protiv Barselone i znamo koji kvalitet imaju. To je ekipa napravljena da ode na 'fajnal for' i verovatno da proba da osvoji Evroligu. Igraju timski, igraju izuzetno čvrstu odbranu. Ključni igrač u toj odbrani je sigurno Jan Veseli kada je na petici - počeo je trofejni stručnjak, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Veseli stub odbrane "blaugrane"

Agresivnost na loptu kreće od bekova po celom terenu. Satoranski koji se vratio iz NBA posle šest godina i igra izvanredno, da ne pominjem igrače na pozicijama dva i tri. Oni su tim koja je lider Evrolige po procentu uspešnosti u šutu za tri poena tako da su to neke osnovne stvari. Probali smo na njihovu igru da reagujemo sada na treningu i videćemo kako će to sutra da izgleda. Potrebna nam je pamet i energija na nivou utakmice protiv Olimpijakosa - istakao je Obradović.

Grk Janis Papapetru mišljenja je da crno-beli mogu da sruše bilo koga uz pomoć grobara.

- Uradili smo neke taktičke stvari na treningu da bi se pripremili za sutrašnji meč. Najvažnije jeda se regenerišemo, ispred nas je još 24 sata do utakmice i da budemo energetski spremni. To je najvažnije. Znamo da će naši navijači biti ovde uz nas i mi moramo da i zbog njih pokažemo energiju - poručio je Papapetru.

Republika

Foto: Starsport

Ključna energija grobara - oglasio se Papapetru pred Barsu

Utakmica u Štark areni zakazana je za utorak sa početkom od 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading