ISUSOVE MUKE: Grobari PREPLAŠILI asa Barselone pred KLASIK u Štark areni!

Autor:

Sport

27.03.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se uoči evroligaškog derbija u najvećoj beogradskoj dvorani.

ISUSOVE MUKE: Grobari PREPLAŠILI asa Barselone pred KLASIK u Štark areni!

Foto: Starsport

Mirotić i Šanli

Košarkaši Partizana, pobedama nad Efesom i Olimpijakosom, uterali su strah u kosti evropskim gigantima, o čemu svedoči i izjava košarkaša Barselone Sertača Šanlija.

"PARNI VALJAK" PROTIV BARSELONE IMA PRVU MEČ-LOPTU ZA PLEJ-OF: Partizan razbija maler i čekira kartu za top 8!

Turčin je poručio da će susret koji je na programu u Štark areni (utorak, 20:30) biti veoma težak, pre svega zbog ogromne podrške grobara crno-belima, ali i pravi test pred top 8.

Biće to teška utakmica, sigurno. Pobedili su Olimpijakos prošle nedelje pred mnogo navijača. Biće odlična atmosfera, ali i biće odlična utakmica. Pre plej-ofa Partizan je veliki test za nas. Moramo da se borimo 40 minuta, jer će oni uložiti mnogo energije i navijači će ih gurati. Mi moramo da damo više. Nadam se da ćemo to postići i pobediti - ocenio je Šanli.

Republika

Foto: Starsport

Barsa stiže u grotlo arene

Katalonci su već obezbedili doigravanje, ali im je svaki meč važan iz ugla "podele karata" pred četvrtfinale, dok je "parni valjak" šestoplasiran na tabeli elitnog takmičenja sa učinkom od 17-13.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading