EUFORIJA MEĐU NAVIJAČIMA VEČITIH: Partizan i Crvena zvezda saznali NEVEROVATNE vesti!

Autor:

Sport

24.03.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se crta beogradskim klubovima.

EUFORIJA MEĐU NAVIJAČIMA VEČITIH: Partizan i Crvena zvezda saznali NEVEROVATNE vesti!

Foto: Starsport

Detalj sa večitog derbija Crvena zvezda - Partizan

Košarkaši Partizana su savladali ekipu Olimpijakosa sa 90:75 u meču 30. kola Evrolige, čime su došli do svog 17. trijumfa u elitnom takmičenju u Evropi.

Ipak, ovo nije bio jedini meč koji je bio večeras na programu, a osim Partizana, pobede su zabeležili i Fenerbahče, Monako, Real Madrid i Armani.

Veče su otvorili igrači Fenera i Žalgirisa, a posle velike borbe, turski tim je odneo pobedu rezultatom 87:79.

Najefikasniji pojedinac meča je bio Najdžel Hejs, koji je ubacio 19 poena, Tajler Dorsi je dodao 15, dok je Marko Gudurić upisao 14. Sa druge strane, sa 18 poena se istakao Rolands Šmits.

Trijumf je upisao i Monako, koji je bez problema na svom terenu savladao Valensiju sa 90:79. 

Najbolji je bio Eli Okobo sa 14 poena i sedam asistencija, a isto toliko je ubacio i Džared Blosongejm. Sa druge strane se istakao Kris Džons sa 17 poena, ali uzalud.

Do pobede je došao i Real, koji je rutinski u gostima savladao Virtus sa 96:79.

 

 

Madriđane je do pobede predvodio Mario Hezonja, koji je ubacio 26 poena, dok je dva manje dodao Geršon Jabusele. Sa druge strane, odličan meč je odigrao Marko Belineli, koji je postigao isti broj koševa kao i Hezonja.

U poslednjem meču večeri, Armani je rutinski savladao Bajern sa 99:74, čime je produžio sebi nadu da može da dođe do Top 8 faze.

Italijane je do pobede vodio Šabaz Nejpir sa 20 poena, dok je u Bajernu maestralan bio Andreas Obst sa 27.

 

 

Ovi rezultati svakako mogu da navijaju navijače Partizana, ali i Crvene zvezde, pošto su poraze zabeležili i Žalgiris i Valensija, ali i Virtus, direktni rivali naših timova u borbi za plej-of. Posle ovih rezultata je jasno da su crno-beli jednom nogom već ušli u doigravanje, dok nada i dalje može da tinja kod navijača koji podržavaju Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading