ZAVRŠENO DUPLO KOLO EVROLIGE: Kakve su šanse večitih za Top 8? Evo kako sada izgleda tabela

Autor:

Sport

11.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Regularni deo sezone elitnog takmičenja se polako privodi kraju.

ZAVRŠENO DUPLO KOLO EVROLIGE: Kakve su šanse večitih za Top 8? Evo kako sada izgleda tabela

Foto: Starsport

Luka Vildoza protiv Matijasa Lesora

Ove nedelje je odigrano pretposlednje duplo kolo regularnog dela Evrolige, a beogradski večiti rivali u završnicu ulaze u različitom raspoloženju, kada je u pitanju plasman u plej-of.

Znatno bliži ostvarenju tog cilja je Partizan, koji ima skor 15-13, dok je Crvena zvezda na 12-16 i gotovo da više nema nikakve šanse.

Crno-beli u ovom trenutku zauzimaju sedmu poziciju na tabeli, dok su crveno-beli na 14. mestu.

Oba večita rivala su u ovom duplom kolu ostvarila polovičan učinak. "Parni valjak" je pobedio Virtus u gostima, ali je izgubio od Armanija u Milanu, dok je tim sa Malog Kalemegdana kod kuće savladao Efes, a u Atini bio poražen od Panatinaikosa.

Do kraja regularnog dela sezone će Partizan igrati protiv Efesa, Olimpijakosa, Barselone, Reala, Monaka i Panatinaikosa, a gostovaće samo Turcima i "kneževima", dok će u ostalim mečevima biti domaćin.

Na drugoj strani, Crvena zvezda će odmeriti snage sa Barselonom, Baskonijom, Valensijom, Asvelom, Olimpijakosom i Fenerbahčeom. Od toga će crveno-beli igrati četiri meča kod kuće, a gostovaće samo Kataloncima i Francuzima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading