ŠOK ZA PARTIZAN: Povredio se PLEJMEJKER - Top 8 Evrolige pod znakom pitanja!

Autor:

Sport

10.03.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako nisu dobre vesti pred nastavak elitnog košarkaškog takmičenja.

ŠOK ZA PARTIZAN: Povredio se PLEJMEJKER - Top 8 Evrolige pod znakom pitanja!

Foto: Starsport

Dante Egzum i Majk Džejms

Košarkaši Partizana zakomplikovali su sebi put u plej-of Evrolige, pošto su poraženi na gostovanju Olimpiji iz Milana sa 76:62.

Iako su se držali veći deo meča, izabranici Željka Obradovića su pred sam kraj meča pali, što je domaćin iskoristio i naneo beogradskom timu težak poraz, koji će im svakako otežati plasman dalje. Sada su navijači crno-belih saznali još jednu lošu vest.

Naime, Majk Džejms, najbolji košarkaš Monaka, neće moći da pomogne svojoj ekipi na utakmici koju tim iz kneževine igra u petak od 20:30 protiv Baskonije u Španiji.

Sjajni plejmejker, jedan od najboljih strelaca elitnog evropskog takmičenja, doživeo je povredu u poslednjoj četvrtini meča sa Panatinaikosom, pa će zbog bola u prstu desne ruke propustiti meč u Baskiji, prenosi francuski "L'Ekip".

Foto: Starsport

Majk Džejms u dresu Monaka

Amerikanac je odmah podvrgnut lekarskim pregledima, ustanovljeno je da preloma nema, ali Džejmsa sigurno nećemo neko vreme gledati na parketu, što predstavlja ozbiljan udarac za ekipu Saše Obradovića, koja se bori za prednost domaćeg terena u plej-ofu Evrolige.

Takođe, ova vest nikako nije dobra ni po Partizan. Monako je već dve pobede ispred, pa je nerealno očekivat da Obradovićev tim može da dostigne "kneževe", ali crno-beli i Baskonija imaju isti broj pobeda, tako da će Španci, u slučaju pobede pred svojim navijačima, preteći Partizan na samo šest kola do kraja regularnog dela.

Podsetimo, Partizan u narednom kolu očekuje vrlo teško gostovanje ekipi Efesa, a nakon toga slede tri utakmice pred svojim navijačima, protiv Olimpijakosa, Real Madrida, odnosno Barselone, pa je jasno da pored ovakvog rasporeda i najmanja sitnica može odlučiti putnika u Top 8 fazu Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Grobar

13.03.2023 09:00

Još ne mogu od šoka da dodjem sebi...