AS BARSELONE VERUJE U VEČITE: Oba srpska tima će igrati Top 8

Autor: Tanjug

Sport

09.03.2023

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubeđen je da će se u Beogradu igrati plej-of elitnog evropskog takmičenja.

AS BARSELONE VERUJE U VEČITE: Oba srpska tima će igrati Top 8

Foto: Starsport

Filip Petrušev protiv Matijasa Lesora

Srpski reprezentativac i košarkaš Barselone Nikola Kalinić veruje da će oba tima iz Beograda proći u Top 8 fazu Evrolige.

- Oba tima iz Beograda igraju dobro. Crvena zvezda je malo pala, ali ima dobar tim. Verujem da će igrati bolje i boriće se za plej-of. Ne znam kakav im je raspored, ali verujem da će jedan, ako ne i oba tima iz Beograda igrati četvrtfinale. Partizan je dugo bio van Evrolige. Sada je ponovo tu i igra odlično. Imaju dobre igrače, trenera i navijače. Zvezda takođe ima sjajne navijače i sjajno je biti košarkaš u Srbiji sada - izjavio je Kalinić za Basketnjuz.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Osvrnuo se Kalinić na Dejana Radonjića i njegov staž u Panatinaikosu.

- Nisam stigao da pratim njegove utakmice tamo jer sam imao svoje obaveze sa Barselonom. Verovatno je problem nedostatak komunikacije. Za njegov sistem i njegov pogled na košarku potrebno je vreme. Da se razumemo, Panatinaikos mu je verovatno dao vreme, jer su ranije još i brže menjali trenere. Ali, njegov stil im očigledno nije odgovarao. Možda je i jezička barijera veća od onoga što je mogao da kontroliše, kako bi objasnio šta traži od igrača. Drugačije je zato što je u Zvezdi bilo trojica do četvorice stranaca u timu, ovde je bio pun stranaca. Jako ga poštujem kao trenera, odličan je. Očigledno mu je lakše da radi u Srbiji. Verujem da će pokazati da je dobar trener u svom narednom angažmanu - zaključio je Kalinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading