BRUTALNO SAOPŠTENJE: Zvezda odbrusila Atamanu i vratila ga na fabrička podešavanja

Autor:

Sport

09.03.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli spomenuli i ubijenog Marka Ivkovića.

BRUTALNO SAOPŠTENJE: Zvezda odbrusila Atamanu i vratila ga na fabrička podešavanja

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Košarkaši Crvene zvezde su u 27. kolu Evrolige pobedili Efes u Beogradu, a posle meča je trener Turaka Ergin Ataman opleo po navijačima srpskog kluba.

Međutim, crveno-beli mu nisu ostali dužni i brutalno su mu odgovorili.

Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti, bez ikakvih izmena i korekcija.

- KK Crvena zvezda Meridianbet primoran je da reaguje nakon neprimerenih izjava trenera Anadolu Efesa posle utakmice u Beogradu u kojoj je naš tim zasluženo stigao do pobede.

Klub nikada nije, niti će podržavati uvrede i verbalne napade na bilo koga na utakmicama u ogranizaciji KK Crvena zvezda.

Međutim, trener Anadolu Efesa svojim ponašanjem, isprovocirao je reakciju publike i navijača. Da li je to ponašanje bilo primereno, pokazalo je i kasnije isključenje trenera gostujuće ekipe, ali i neke utakmice u drugim zemljama u okviru istog takmičenja sa istim epilogom.

Konačno, nekadašnji trener Galatasaraja „zaboravio“ je šta se dogodilo 2014.godine, zaboravio je na Marka Ivkovića, i kako je nazvao navijače i pristalice našeg kluba. Ako je on zaboravio – mi ne možemo. Sve ostalo, ide njemu na čast - navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading