GRCI U STRAHU PRED DOLAZAK ZVEZDE! Iz Atine PORUČUJU - nismo NEZAINTERESOVANI!

Autor:

Sport

09.03.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Panatinaikosa Hristos Serelis izjavio je da će klub iz Atine ići na pobedu protiv Crvene zvezde u 28. kolu Evrolige.

GRCI U STRAHU PRED DOLAZAK ZVEZDE! Iz Atine PORUČUJU - nismo NEZAINTERESOVANI!

Foto: Starsport

Panatinaikos će u petak (20 časova) u Atini dočekati Crvenu zvezdu. Zeleni su sinoć u gostima poraženi od Monaka 70:84, dok su crveno-beli u dvorani "Aleksandar Nikolić" pobedili Efes 94:75.

- Očekujem da vidim da naši igrači budu posvećeni defanzivi svih 40 minuta. Igramo na svom terenu, navijači će nam pomoći, moramo da igramo čvršće u odbrani, da pokrijemo greške jedni drugima. Od kada sam se priključio timu, na svakom treningu, na svakoj utakmici poručujem igračima da ne možemo da budemo nezainteresovani - rekao je Serelis, prenosi zvanični sajt Panatinaikosa.

On je podsetio da je Crvena zvezda želi da se plasira u plej-of Evrolige.

- Moramo da se trudimo da pobedimo u svakoj utakmici. Crvena zvezda dolazi posle velike pobede nad Efesom, a oba tima će biti umorna. Cilj Zvezde je da se plasira u plej-of, ali nemojte da mislite da ćemo da budemo ravnodušni. Glavni cilj svih nas je da pokažemo čvrstinu i da želimo da se borimo za pobedu - istakao je Serelis.

Foto: Starsport

 

Košarkaš grčkog tima Panajotis Kalaicakis svestan je teškog zadatka u petak.

- Ovo je veoma teška nedelja za nas. U Monaku smo odigrali tešku utakmicu, u prvom poluvremenu smo bili konkurentni, kada smo pratili plan trenera. Na kraju treće deonice ponovo smo imali pomračenje. Nadam se da ćemo biti spremniji za Zvezdu. Želimo da budemo konkurentni, nadam se da ćemo dati svoj maksimum da pobedimo kod kuće - zaključio je Kalaicakis.

Izabranici Duška Ivanovića su trenutno na 13. mestu evroligaške tabele sa 12 pobeda i 15 poraza, dok je Panatinaikos na 16. poziciji sa skorom 8-19.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Izabranici Duška Ivanovića su trenutno na 13. mestu evroligaške tabele sa 12 pobeda i 15 poraza, dok je Panatinaikos na 16. poziciji sa skorom 8-19.

 

Komentari (0)

Loading