IBANJEZ "ODLAZI" U ZEMLJU IZLAZEĆEG SUNCA: Zbog Argentinca, Japanka stigla na beogradsku „Marakanu“!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.03.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre vesti daleko se čuju...

IBANJEZ "ODLAZI" U ZEMLJU IZLAZEĆEG SUNCA: Zbog Argentinca, Japanka stigla na beogradsku „Marakanu“!

Foto: RFK Grafičar

Luis Ibanjez

Fudbaleri RFK Grafičara nisu uspešno započeli prolećni deo sezone u okviru Prve lige Srbije. Nakon neupseha u poslednjem jesenjem kolu u duelu protiv novobeogradskog IMT-a (0:3), kojim su se znatno udaljili od liderske poziciji drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, fudbaleri trenera Marka Neđića su u dva prolećna kola pretrpeli neuspehe na domaćem terenu od pančevačkog Železničara (0:1) i RFK Novog Sada 1921 (0:2) čime je doveden u pitanje u plasman u baraž za popunu elitnog ranga.

 

I pored trenutnih rezultatskih neuspeha, popularni „grafosi“ mogu da se podiče navijačicom kakvu retko ko u Srbiji ima. Naime, Japanka Mikiko Išikava svim srcem podržava „ljubičaste“, a beogradski klub je odlučio da povodom 8. marta ugosti pristalicu iz daleke zemlje i tom prilikom joj je uručen prigodan poklon, dres kapitena Luisa Ibanjeza sa brojem 88, kojeg će Mikiko odneti u zemlju izlazećeg sunca.

- Taj broj volim najviše zbog Luisa Ibanjeza. On je primer pravog kapitena, a ujedno je i uzor mladim igračima u klubu. Volim da ga fotografišem, jer ga odlikuje snaga karaktera na terenu – istakla je  Mikika prilikom uručivanja poklona za zvaničnu klupsku Instagram stranicu, a zatim i objasnila od kada traje njena ljubav prema državi Srbiji:

Foto: RFK Grafičar

Mikiko Išikava sa dresom Luisa Ibanjeza

 

- Prvu vezu sa Srbijom imala sam pre 12 godina kada sam u Nagoji upoznala Boška Đurovskog. Tada nisam znala ni reč srpskog. Boško je mnogo ljubazan čovek, pa sam poželela da sa njim razgovaram baš na srpskom, i zato sam krenula da učim vaš jezik. Od pre dve godine radim i kao fotograf i izuzetno mi je drago što se ljudima dopada to što radim.

Uz Mikiku, „grafosi“ će sigurno steći još pristalica u dalekom Japanu, a samim igračima bi ovo mogao biti i dodatni motiv da u nastavku sezone ostvare željene rezultate koji bi bili krunisani istorijskik plasmanom u Super ligu Srbije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading