OVOGA PUTA FUDBAL JE BIO U DRUGOM PLANU: Na Ubu je domaćin stigao do važnih bodova, a slika sa tribina stadiona "Dragan Džajić" obišla je svet! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvo za dečiji osmeh...

OVOGA PUTA FUDBAL JE BIO U DRUGOM PLANU: Na Ubu je domaćin stigao do važnih bodova, a slika sa tribina stadiona "Dragan Džajić" obišla je svet! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Jedinstvo Ub

Fudbaleri Jedinstva sa Uba nakon premijernog trijumfa protiv čajetinskog Zlatibora rezultatom 2:0 i identičnog poraza u duelu protiv RFK Novog Sada 1921, vratili su se na pobedonosni kolosek čime su nastavili borbu za plasman u plej-of fazu Prve lige Srbije.

 

Na stadionu "Dragan Džajić" ped crveno-belima "oružje je položio" kruševački Trayal. Domaćin je pogotkom Zubairu Ibrahima u 4. minutu susreta stigao do tri boda, produbivši krizu popularnih "gumara" koji i nakon tri prolećna duela ne znaju za trijumf.

Međutim, ovoga puta i pored činjenice da se na terenu odvijala velika borba za prvenstvene bodove, mnogo važnija, ali i lepša slika odigravala se na tribinama sportske lepotice na Ubu.

Pred odigravanje meča 22. kola prvoligaškog karavana, rukovodstvo Jedinstva je pozvalo sve ljubitelje fudbala da podrže humanitarnu akciju "Jedinstvo za dečiji osmeh", kojom je apelovano na sve ljubitelje fudbala da umesto ulaznice, ponesu plišanu igračku, a klub će kasnije u dogovoru sa ljubiteljima sporta sa Uba sve prikupljene igrače pokloniti ustanovi za koju se bude smatralo da je ovakav vid pomoći najpotrebniji.

 

Prema očekivanju akcija je privukla veliku pažnju ljubitelja fudbala i prukupljen je veliki broj igračaka koji će zasigurno izmamiti osmeh deci.

 

 

Jedinstvo (Ub) - Trayal (Kruševac) 1:0 (1:0)

Stadion: "Dragan Džajić"

Gledalaca: 650

Strelac: Z. Ibrahim 4`

Žuti kartoni: Z, Ibrahim, A. Bogdanović, D. Miladinović, L. Marković (Jedinstvo Ub); B. Mijailović, B. Punoševac (Trayal)

Jedinstvo Ub: Jovanović, Bogdanović, Denić, Doderović, Ibrahim, Karikari, Marković, Miladinović (Avrić), Milanović (Radojičić), Milićević (Adamović), Rajović. Trener: Miloš Obradović

Trayal: Jordanov, Golubović, Janjušević (B. Punoševac), Mijailović, Milošević (Vesić), Pavlović (Krstić), Petrović, D. Punoševac, Radivojvić, Rašković (Milisavljević), Savić (Stojanović). Trener: Miljojko Gošić

U narednom 23. kolu prvoligaškog karavana ekipa Jedinstva dočekuj OFK Vršac. dok će se Trayal sastati sa ekipom RFK Grafičara na kruševačkoj "Mladosti".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading