PODELA BODOVA U KLUPCIMA: Gornjomilanovčanima pripao slađi deo kolača! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.03.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podelom bodova nisu oba rivala zadovoljna.

PODELA BODOVA U KLUPCIMA: Gornjomilanovčanima pripao slađi deo kolača! (VIDEO)

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Fudbaleri gornjomilanovačkog Metalca prethodnog vikenda su trijumfom nad ekipom Rada rezultatom 1:0 prekinuli niz od osam uzastopnih prvenstvenih susreta u kojima nije zabeležen trijumf, a sada se ekipa iz grada podno Rudnika, sa gostovanja iz Klupaca vraća sa važnim bodom "u džepu". 

 

U zaostalom susretu 21. kola Prve lige Srbije Metalac se sastao sa ekipom Loznice u susretu koji je za oba tima bio od velikog značaja kada je u pitanju borba za opstanak. 

Na stadionu FK Radnički u Klupcima, gde Lozničani zbog izgradnje novog stadiona, igraju mečeve u kojima su domaćini, fudbaleri Metalca imali su više od igre tokom prvog poluvremena, ali inicijativu nisu uspeli da krunišu golovima.

Drugo poluvreme donosi znatno angažovaniju igru domaćina, a u takvoj konstalaciji snaga na terenu, zeleno-beli stižu i do vodećeg pogotka u 58. minutu. Sjajno dodavanje u prostor iskoristio je Dragiša Komarčević koji je razantnim udarcem iskosa sa leve strane matirao Nikolu Mirkovića.

 

 

Uvidevši "da je vrag odneo šalu" gosti preuzimaju terensku inicijtivu i u talasima atakuju ka golu Lozničana. Takva igra dala je i rezultat u samom finišu susreta. Igrao se 88. minut, Gornjomilanovčani su izveli korner, a najiši u skoku bio je Ognjen Luković koji je trzajem glavom loptu smestio u mrežu

Loznica (Loznica) - Metalac (Gornji Milanovac) 1:1 (0:0)

Stadion: FK Radnički u Klupcima

Gledalaca: 300

Sudija: Aleksandar Vukadinović

Strelci: D. Komarčević 58`, O. Luković 88`

Žuti kartoni: A. Popović, I. Pantić (Loznica); M. Škorić, A. Abah (Metalac)

Loznica: Vukašinović, Abubakar (Ristić), Dabić, Ivanović, Komarčević (Stojanović), Marinković (Pantić), Martinkevič, Mićić, Petrović, Popović, Santrač. Trener: Miodrag Anđelković

Metalac: Mirković, Abah (Luković), Fićović, Maksimović, Marković (Milošev), Milošević (Stević), Nešić (Vulin), Nikolić, Škorić, Stanojević (Petronijević), Vujčić. Trener: Vladica Petrović

Nakon ovog susreta ekipa Metalca je napredovala na prvoligaškoj tabeli i trenutno se nalaze "van zone ispadanja", dok je ekipa Loznice stigla do drugog boda u prolećnom delu sezone i u nastavak takmičenja ulazi sa izglednim šansama da stigne do ostvarenja primarnog cilja.

Već u nedelju 12. marta obe ekipe očekuje novo prvenstveno iskušenje. Loznica će u Klupcima dočekati ekipu šabačke Mačve, dok je pred fudbalerima Metalca teško gostovanje u prestonici gde će se sastati sa ekipom IMT-a.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading