U AŠANJI SKOVALI PAKLENI PLAN: Na njoj će im mnogi pozavideti, zbog nje će se tražiti karta više!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.03.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavak takmičenja ulaze jači na svim poljima.

U AŠANJI SKOVALI PAKLENI PLAN: Na njoj će im mnogi pozavideti, zbog nje će se tražiti karta više!

Foto: FK Kameni Ašanja

Fudbalski klub Kameni iz Ašanje prvi deo šampionata okončao je na trećoj poziciji tabele Međuopštinske lige Srem-Istok sa identičnim ostvarenjem kao i drugoplasirani Krušedol, ali i šest bodova zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Poleta iz Novih Karlovaca.

 

San svih ljubitelja fudbala u naselju u opštini Pećinci, jeste da ekipa ostvari istorijski plasman u Sremsku ligu i u tom cilju rukovodstvo kluba je prethodnu zimsku pauzu iskoristilo da ojača sve klupske strukture. Pored novajlija u igračkom kadru i novog šefa stručnog štaba, zdravstveni sektor je pojačan fizioterapeutkinjom Vanjom Lukić, od koje će, potpuno je jasno, mnog otoga zavisiti kada su u pitanju rezultatska ostvarenja.

Pojava dama u muškom fudbalu više nije iznenađenje, ali svakako jeste tema kojoj treba posvetiti punu pažnju.

Portal "Republika.rs" imao je tu čast da porazgovara sa novom klupskom fizioterapeutkinjom koju smo na startu zamolili da se predstavi srpskoj fudbalskoj i sportskoj javnosti:

- Završila sam srednju i višu medicinsku školu i dugo se već bavim ovim poslom. Uz školu bavila sam se i rukometom, a kao fizioterapeut radila sam u ženskim rukometnim klubovina Voždovac i Radnički iz Kragujevca. Sada je predamnom jedan novi izazov u muškom fudbalu i nadam se da ću pomoći klubu da ostvari rezultate koji očekuju.

Interesantno je bilo i čuti kako se Vanja našla u muškom fudbalu i ekipi Kameni iz Ašanje:

- Ulazak u muški fudbalski klub smatram velikim izazovom. U narednom periodu radiću uz iskusnog klupskog fizioterapeuta Ognjena Nikolića i nadam se da ću biti od koristi ekipi, iako se nadam da fudbalerima neće biti potrebna moja pomoć i da će ih povrede mimoići. Fudbal u Ašanji je u ekspanziji. Dugi niz godina poznajem članove rukovodstva kluba i kada je stigao poziv, oberučke sam ga prihvatila.

Foto: FK Kameni Ašanja

Dama među fudbalerima - Vanja Lukić

 

Prijem od strane i rukovodstva i samih igrača bio je na zavidnom nivou:

- Zaista ne mogu niti jednu lošu reč da kažem. I od strane fudbalera, kao i od strane klupskog rukovodstva primljena sam na najbolji mogući način i nadam se da ćemo svi zajedno doprineti ostvarenju željenih rezultata.

Neizostavna tema svakako su i planovi za budućnost:

- Svi moji planovi sada su vezani za ovaj klub. Trudiću se da vremenom i ja napredujem u svom poslu, da se usavršavam i da pomognem ekipi da ostvari zacrtane ciljeve. Fudbalski klub Kameni iz Ašanje teži istorijskom ostvarenju, plasmanu u viši rang takmičenja i nadam se da ću i ja biti deo te priče, da zajdno ispišemo nove stranice klupske istorije.

- Međuopštinska liga Srem-Istok, 14. kolo:

Kameni (Ašanja) - Mladost (Buđanovci)

Datum: 12. mart 2023. godine

Početak: 14.30 časova

Ekipa iz Ašanje ulazi u prolećni deo šampionata sa jasno zacrtanim ciljevima. Plasman u viši rang takmičenja nije daleko, a ekipa će svakako pojačanje naći i u Vanji Lukić od koje će mnogo toga zavisiti u predstojećem periodu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading