UPISALI SU SE U KLUPSKE ANALE: Jubilej Luisa Ibanjeza i Filipa Vasiljevića! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.03.2023

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svoja imena su upisali u anale kluba...

UPISALI SU SE U KLUPSKE ANALE: Jubilej Luisa Ibanjeza i Filipa Vasiljevića! (FOTO GALERIJA)

Foto: RFK Grafičar

Prethodnu jesen fudbaleri RFK Grafičara okončali su ubedljivim porazom u velikom derbiju protiv IMT-a rezultatom 0:3, a start prolećnog dela šampionata prolazi u identičnim ostvarenjima.

 

U prva dva meča nastavka takmičenja, a oba su odigrana na domaćem terenu, "grafosi" su doživeli neuspehe. Bodove sa beogradske "Marakane" prvo je odneo pančevački Železničar (0:1), a zatim je trijumf na terenu sa veštačkom travom zabeležio i RFK Novi Sad 1921 koji je doskorašnjeg vicešampiona savladao rezultatom 2:0.

Nakon navedenih susreta Grafičar je znatno pokvario svoj položaj na tabeli prvoligaškog karavana i od kluba kojeg su mnogi videli kao tim koji će direktno obezbediti plasman u srpsku fudbalsku elitu, došlo se do toga da će "grafosi" strepeti i za poziciju koja vodi u baraž za popunu Super lige Srbije.

I pored svega, pred meč sa novosadskim "kanarincima" održana je mala svečanost tokom koje su dvojici fudbalera "ljubičastih" uručeni prigodni pokloni.

Naime, Lusi Ibanjez i Filip Vasiljević su nedavno stigli d obroja od 50 odigranih mečeva u dresu RFK Grafičara, a klub im je tim povodom uručio dresove sa "brojem 50".

 

Kada je reč o nastavku šampionata, već narednog vikenda "grafose" očekuje veliko iskušenje u Kruševcu, gde će se sastati sa ekipom Trayala. Biće to duel dve ekipe koje neplanirano na startu prolećnog dela sezone beleže rezultate koji nisu na novou oekivanih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading