I TO SE DOGODILO: Nakon punih devet meseci pognute glava napustili su teren! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.03.2023

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednom je i do toga moralo da dođe.

I TO SE DOGODILO: Nakon punih devet meseci pognute glava napustili su teren! (VIDEO)

Foto: FK Hajduk Divoš

Prethodnu jesen fudbaleri Hajduka iz Divoša okončali su na liderskoj poziciji južne grupe vojvođanskog fudbala sa skorom od deset pobeda i pet remija, ali prolećni deo takmičenja nije započet onako kako se očekivalo.

 

U prvom kolu nastavka takmičenja, ekipa Hajduka je gostovala u Novom Sadu gde se sastala sa ekipom Slavije, a domaćin je susret rešio u svoju korist rezultatom 2:1.

Međutim, početak susreta nije nagoveštavao navedeni krajnji ishod.

Igrao se tek prvi minut meča kada je Erak uputio upotrebljiv centaršut u šesnaesterac domaćina, a tamo se najbolje snašao Savić i lopta je završila u mreži golmana Čavića.

U nastavku meča domaćin je zaigrao znatno angažovanije i u takvoj konstalaciji snaga na terenu elipa Slavije je stigla do potpunog rezultatskog preokreta. 

 

 

Na isteku pola sata igre Đaković je prodro po levom krilu i majstorski uputio udarac nakon kojeg je lopta završila u mreži nemoćnog Trnića. Nova odlična akcija domaćih fudbalera viđena je u poslednjem minutu prvog perioda igre. Napad je tekao po desnoj strani terena, usledila je povratna lopta u sredinu gde je Asani razantnim udarcem po drugi put zatresa mrežu Hajduka.

Tokom drugih 45 minuta igre gosti iz Divoša su atakovali ka golu domaćina, ali su prilike koje su stvorili otišle u nepovrat i bodovi su zasluženo ostali u "srpskoj Atini".

Slavija (Novi Sad) - Hajduk (Divoš) 2:1 (2:1)

Stadion: FK Slavija

Gledalaca: 300

Strelci: Đaković 31`, Asani 44`; Savić 1`

Žuti kartoni: Batinić (Slavija); Nikolić (Hajduk)

Slavija: Čavić, Vukaljević, Gajić, Žakula, Stajić, Batinić (Jašović), Janić, Asani (Bogojević), Đaković (Čamagić), Burka (Janković), Milovac (Grubović).

Hajduk: Trnić, Savić (Rakić), Krčmarević, Nikolić, Krmar, Nađ (Stanić), Ignjić, Galić, Tomić, Erak (Mihajlović), Simić.

Nakon prvog prolećnog kola u okviru Vojvođanske lige Jug i poraza Hajduka iz Divoša, čelnu poziciju na tabeli preuzeo je GFK Sloven iz Rume koji je slavio na gostovanju u Veterniku minimalnim rezultatom 1:0.

U narednom 17. prvenstvenom kolu Hajduk gostuje u Novoj Pazovi ekipi Radničkog, dok će Slavija u Inđiji odmeriti snagu sa ekipom Železničara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading