SPEKTAKL NA STADIONU ŠIROKI POTOK: Omladinac pobedio Crvenu zvezdu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako se po jutru dan poznaje...

SPEKTAKL NA STADIONU ŠIROKI POTOK: Omladinac pobedio Crvenu zvezdu! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca, članovi Opštinske lige Velika Plana u kojoj se nakon prvog dela takmičenja nalaze na drugoj poziciji sa dva boda manje u odnosu na lidera Slogu iz Miloševca, u prvoj kontrolnoj utakmici savladali su jesenjeg vicešampiona Opštinske lige Rača, ekipu Crvene zvezde iz Miraševca.

 

Čvrstom odbranom, smirenom i pametnom igrom na sredini terena i agresivnošću i agilnošću napada, Omladinac iz Rakinca je sa tri lopte u mreži savladao rivala iz Miraševca.

Uslovi za igru na stadionu "široki potok" bili su gotovo idealni, a tokom prvog perioda igre viđen je borbeni meč na sredini terena u kojem šol šanse ipak nisu izostale. Pred sam kraj prvog poluvremena postignut je i prvi pogodak. Stameni štoper Miloš Manojlović je povukao loptu, sjajno pronašao u dubini Veljka Milosavljevića novajliju koji je pojačao Omladinac u zimskom prelaznom roku, koji je sjajnom loptom pronašao samog Uroša Govedarovića na drugoj stativi kojem nije bilo teško da matirao golmana Crvene zvezde.

Minimalnom prednošću domaćina odlazi se i na odmor, a treba istaći da je golgeter jesenjeg dela Opštinske lige Velika Plana, Uroš Govedarović i na startu priprema pokazao sav svoj raskošni golgeterski talenat nastavivši da rešeta protivničke mreže.

 

U drugom poluvremenu i pored činjenice da su domaćini igrali u kombinovanom sastavu, Omladinac nastavlja sa dobrom igrom. Viđena je još brža i dinamičnija igra obe ekipe. Ređale su se šanse, a Omladinac nakon jednog prekršaja uspeva d aduplira prednost.

Strelac drugog gola je bio je Miloš Lazović, koji se vratio posle povrede i duge pauze, i sada polako i sigurno ulazi u svoju staru formu koju odlikuje brzina i preciznost. Gol je postigao iz slobodnog udarca, pogodio mesto gde se spajaju stativa i prečka, jednom rečju "skinuo je pauka".

I pored ubedljive prednosti, domaćin se nije zadovoljavao ostvarenim. Nastavili su fudbaleri omladinca sa atacima na gol Crvene zvezde i u takvoj konstalaciji snaga na terenu, došlo j i do trećeg pogotka. Nakon brzog kontranapada, igrač sredine terena Marko Vučićević je oprobao udarac sa dvadesetak metara i lopta je završila u mreži nemoćnog golmana kluba iz Miraševca.

 

 

Po okončanju susreta, u redovima domaćina vladalo je zadovoljstvo:

- Zadovoljni smo prikazanom igrom i angažovanošću svih igrača. Polako, ali sigurno sklapamo mozaik ekipe koja ima za cilj da se plasira u Podunavsku okružnu ligu. Čvrstom, smirenom i pametnom igrom došli smo do pobede. Efikasnost ekipe je na odličnom nivou. Iz svake utakmice izvlačimo pouke i pretvaramo ih našu snagu. Novajlije su se pokazale kao pun pogodak i veliko osveženje za naš tim. Zahvaljujemo se publici koja je došla na stadion da podrži tim. Vidimo se sledeće nedelje, na sledećoj pripremnoj utakmici, a o protivniku i satnici odigravanja utakmice svi ljubitelji fudbala biće blagovremeno informisani - istakli su za portal "Republika.rs" iz redova FK Omladinac.

Omladinac (Rakinac) - Crvena zvezda (Miraševac) 3:0 (1:0)

Stadion: "Široki potok"

Strelci: U. Govedarović, M. Lazović, M. Vučićević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading