SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Lider "pao" sa penala - Zemun na dva koraka od vrha tabele! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2023

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestonički derbi je opravdao očekivanja.

SITUACIJA SE KOMPLIKUJE: Lider "pao" sa penala - Zemun na dva koraka od vrha tabele! (VIDEO)

Foto: FK Zemun

Srpska prestonica je u petak 3. marta uživala u Večitom derbiju. U 169. susretu crveno i crno-belih, puleni trenera Miloša Milojevića slavili su minimalnim rezultatom 1:0, a identično ostvarenje zabeleženo je dan kasnije u velikom derbiju beogradske grupe srpskoligaškog karavana.

 

Na stadionu u Gornjoj varoši gostovao je lider sa Zvezdare.

Prema očekivanju viđena je izuzetno tvrda utakmica u kojoj je pobednika rešio samo jedan pogodak, a klučni trenutak susreta dogodio se u 79. minutu meča.

Izgubil isu gosti jednu loptu na sredini terena, usledio je milimetarski precizan pas na levo krilo ka Stefanu Dakiću koji je varkom tela izbacio iz igre jednog fudbalera Zvezdare, ušao je u šesnaesterac, na njega je startovao Stefan Milanović i za sudiju Darka Jeknića nije bilo dileme, jedanaesterac.

Loptu je na "belu tačku" stavio Nenad Kiso, usledio j jak i precizan udarac u donji desni ugao golmana Mihajla Nikolića i Zemun je stigao do prednosti.

Foto: FK Zemun

Pogled na semafor

 

Ispostaviće se da je ovim pogotkom i pitanje pobednika bilo rešeno.

Pokušali su gosti u finišu susreta da stignu barem do poravnanja rezultata, ali su u prevelikoj želji da stignu do gola Nemanje Jevrića, prečesto grešili što j domaćin obilato koristio i smirenom igrom sačuvao minimalnu prednost.

Nakon ovog susreta ekipa Zvezdare ostaje lider Srpske lige Beograd, ali trenutno imaju samo dva boda manje u odnosu na prvog pratioca, ekipu Zemuna, što svakako garantuje uzbudljivu borbu do samog kraja šampionata.

 

 

Zemun - Zvezdara 1:0 (0:0)

Stadion: FK Zemun u Gornjoj varoši

Strelac: N. Kiso 79`(11. m)

Glavni sudija: D. Jeknić

Pomoćne sudije: T. Šoškić, D. Božić

Zemun: Jevrić, Stojanović, Božić, Đalović, Mikan, Kiso, Lazović, L. Ristovski, Mitrović, Ademi, Svetličić: Na klupi su bili: Davidović, Pantazis, Jovanović, Dakić. N. Ristovski, Vukić, Antić.

Trener: Saša Štrbac

Zvezdara: Nikolić, Zvizdić, Rak, Sarić, Milanović, Gusnić, Vukićević, Čobeljić, Karić, Đorđević, Todorović. Na klupi su bili: Manojlović, Beriša, Dragojlović, Alempijević, Grbović, Hrnjaz, Vuković.

Trener: Zdravko Kovačević

U narednom 17. kolu Zemunce očekuje lokalni derbi sa ekipom Teleoptika, dok će Zvezdara na svom stadionu u Ulici Ljubice Luković dočekati surčinsko Jedinstvo.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading