SUPERLIGAŠKI FUDBAL NA TOYO TIRES ARENI: Lider do bodova stigao u 90. minutu sa "bele tačke"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.03.2023

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna fudbalska predstava viđena je na južnojstrani Fruške gore.

SUPERLIGAŠKI FUDBAL NA TOYO TIRES ARENI: Lider do bodova stigao u 90. minutu sa "bele tačke"! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK IMT

Oko 500 gledalaca na "Toyo Tires Areni" u Inđiji prisustvovalo je uzbudljivoj fudbalskoj predstavi u kojoj su se sastale ekipe domaće Inđije Toyo Tires i lidera sa Novog Beograda, ekipe IMT-a.

 

Novobeogradska ekipa stigla je u Inđiju sa jasnom željom da stigne do važnih bodova i da anulira negativan rezultat iz prethodne prvoligaške runde kada su na stadionu u Vojvođanskoj ulici remizirali u duelu sa "majstorima" 1:1. Sa druge strane, domaćin je na krilima dva uvodba trijumfa (Loznica 1:0, Rad 3:2) želeo da nastavi pobedničku seriju koja ih je i dovela u poziciju da razmišljju i o povratku u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

U takvoj konstalaciji snaga, fudbaleri u zelenoj sportskoj opremi dominirali su terenom tokom prvog dela igre. Međutim, nedostatak koncentracije u samoj završnici, kao i sjajni golman "traktorista" Milorad Kojić, uslovili su da se na odmor ode bez pogodaka.

Tokom drugog poluvremena, borba se rasplamsala. Smenjivali su se napadi i na jednoj i na drugoj strani i viđen je susret u kojem je publika zaista mogla da uživa.

 

 

Verovatno ključni trenutak meča dogodio se u 69. minutu susreta. Igor Radosavljević je nesmotreno, "otvorenim đonom" startovao na defanzivca Novobeograđana i sudija Pavle Ilić mu je opravdano pokazao crveni karton i prevremeni put u svlačionicu.

Očekivalo se da će "traktoristi", sa igračem više u polju, dominirati na terenu u nastavku susreta, ali su i pored navedenog fudbaleri Inđije u finišu meča imali izglednije prilike za pogodak.

Pitanje pobednika bilo je rešeno u 90. minutu. Miloš Luković je ušao u šesnaesterac domaćina, na njega su startovala dvojica defanzivaca Inđije i za sudiju ilića nije bilo dileme, jedanaesterac. Miloš Luković je namestio loptu na "belu tačku" i mreža Miloša Čupića se zatresla.

 

Inđija Toyo Tires (Inđija) - IMT (Novi Beograd) 0:1 (0:0)

Stadion: "Toyo Tires Arena", Inđija

Gledalaca: 500

Stralac: M. Luković 90`(11.m)

Žuti kartoni: L. Vuković (Inđija Toyo Tires); Š. Čarls, N. Kodžić, N. Vukić, L. Luković (IMT)

Crveni karton: D. Radosavljević (Inđija Toyo Tires)

Inđija Toyo Tires: Čupić, Desančić, Janjić (Gajilović), Kukolj (Bojović), Mijailović, Radosavljević, Rakić (Stojanović), Rađen, Stevanović (Nedeljković), Vuković (Srbijanac), Đurić. Trener: Goran Gragoljić

IMT: Kojić, Čarls (L. Luković), Ćosić, Džinović, Glišić, Kodžić (Kljevčanin), M. Luković, Savić, Stamenić (Radočaj), Stevanović, Vukić (Vidić). Trener: Zoran Vasiljević

U narednom 23. kolu Prve lige Srbije, IMT dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca, dok će ekipa Inđije Toyo Tires gostovati u Pančevu ekipi Železničara.

- Prva liga Srbije, 22. kolo:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Loznica (Loznica) 1:1

Metalac (Gornji Milanovac) - Rad (Beograd) 1:0

Inđija Toyo Tires (Inđija) - IMT (Novi Beograd) 0:1

Radnički (Novi Beograd) - Železničar (Pančevo) 1:2

GFK Sloboda (Užice) - Zlatibor (Čajetina) 3:0

OFK Vršac (Vršac) - Mačva (Šabac); 6. mart

RFK Grafičar (Beograd) - RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad); 6. mart

Jedinstvo (Ub) - Trayal (Kruševac); 6. mart

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading