STAMFORD BRIDŽ ČEKA TROFEJ: Dupla kruna je na dohvat ruke – nakon uspeha u prvenstvu, ekipa je stigla i do finala kup takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.03.2023

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U predvečerje nastavka borbe za bodove, obezbeđen je plasman u finale kupa.

STAMFORD BRIDŽ ČEKA TROFEJ: Dupla kruna je na dohvat ruke – nakon uspeha u prvenstvu, ekipa je stigla i do finala kup takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Fudbaleri Hajduk Stanka iz Crne Bare prvi deo šampionata u okviru Mačvanske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji sa tri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca, ekipu Drine iz Ljubovije, a jesenji učinak mogao je biti i daleko povoljniji da Crnobarci nisu u poslednja dva prvenstvena duela doživeli isto toliko poraza (Mladi borac Dublje 0:1 i Karađorđe Mišar 1:2).

 

Potpuno je jasno da ekipa sa popularnog crnobarskog „Stamford Bridža“ želi da nakon pet sezona obezbedi plasman u viši rang takmičenja, Zonu Kolubarsko-mačvansku, ali fudbaleri Hajduk Stanka i u kup takmičenju imaju najviše ambicije.

U sredu 8. marta ekipa Hajduk Stanka se sastala u ovkiru polufinalne runde Kupa Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga sa ekipom Trešnjevke iz Trbušca. I pored činjenice da se zeleno-beli nalaze u nižem rangu takmičenja, viđena je velika borba koja je okončana izvođenjem jedanaesteraca.

Kada je reč o samoj utakmici, fudbaleri Trešnjevke su preko Zorana Mišića stiglo do rezultatske prednosti, ali je poravnanje doneo Uroš Janković i o putniku u finalnu rundu odlučivali su jedanaestercu. Prilikom izvođenja udaraca sa „bele tačke“, iskusnija ekipa Hajduk Stanka bila je spretnija i sretnija i ostvarila trijumf ukupnim rezultatom 4:2.

 

Trešnjevka (Trbušac)Hajduk Stanko (Crna Bara) 1:1 (1:0) – 2:4

Glavni sudija: Srđan Stepanović (Šabac)

Pomoćne sudije: Dejan Sekulić, Filip Đurić

Strelci: 1:0 – Z. Mišić; 1:1 – U. Janković

Trešnjevka: Tadić, Ajdarić, Stanković, Bogdanović, M. Gajić, Đ. Urošević, Mišić, Todorović, S. Urošević, D. Gajić, Simeunović. Na klupi su bili: Trišić, Čolić, Dimitrić.

Hajduk Stanko: Despotović, Savić, I. Pejović, Ercegovčević, Samardžić, Teodorović, Ognjenović, Mražić, Sarić, Vasiljević, Janković. Na klupi su bili: S. Pejović, Petrić, Zarić, Zvonarević, Vasić, Jovanović.

U nastavku borbe za bodove, ekipa Hajduk Stanko, borbu za plasman u viši rang takmičenja započinje u nedelju 12. marta kada će na „Stamford Bridžu“ dočekati ekipu Drine iz Badovinaca.

Sa druge strane, ekipa Trešnjevke je slobodna u prvom prolećnom kolu Međuopštinske lige Pocerina, a prvi prvenstveni duel u prolećnom delu sezone odigraće 19. marta kada će gostovati u Draginju ekipi Vojvoda Stepa Stepanović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading