NIJE MU NI DO KOLENA! Ronaldo kao da je s druge planete

Autor:

Sport

10.03.2023

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski košarkaš ispisao istoriju, pa se poredio sa slavnim Kristijanom Ronaldom.

NIJE MU NI DO KOLENA! Ronaldo kao da je s druge planete

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Košarkaš Asvela Nando de Kolo postao je drugi najbolji strelac u istoriji Evrolige. On je do istorijskog rekorda došao u porazu njegovog tima od Žalgirisa  85:67 u 28. kolu elitnog takmičenja.

Na ovom meču francuski reprezentativac je zabeležio devet poena, što mu je bilo dovoljno da prestigne legendarnog Španca Huana Karlosa Navara. 

Republika

Foto: Starsport

Daleko od Portugalca - Nando de Kolo

Nando je u elitnom takmičenju odigrao 269 utakmica, i postigao je 4.154 poena, dok Navaro ima dva poena manje. Na prvom mestu se i dalje nalazio neprikosnoveni Vasilis Spanulis, koji je za skoro 15 godina u Evroligi došao do brojke 4.455. 

Nakon velikog uspeha koji je zabeležio Nando de Kolo je istakao da još uvek ne može da se poredi sa fudbalskim asovima, među kojima je i Kristijano Ronaldo

- Neću da kažem da sam sportista kao Kristijano Ronaldo, koji je vodi računa o svemu. Daleko sam ja od toga.  Pokušavam da dajem sve od sebe i uz pomoć supruge kod kuće jedem kvalitetno, dobro se odmoram, da bi mogao naporno da treniram svaki dan i trudim se da budem što bolji igrač što duže - rekao je De Kolo. 

On se nada da će naredne sozone biit još bolji. 

- Uvek se trudim da budem što bolji. To je sigurno primer koji sam preuzeo od oca. Često se setim da mi je prijatelj rekao da je biti dobar jednom u redu i da je to lako za svakog. Cilj je da budemo na istom nivou više od jedne sezone - zaključio je Francuz. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading