RONALDO IZGUBIO ŽIVCE! Portugalac doživeo NERVNI SLOM, Saudijska Arabija se TRESLA! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.03.2023

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano nije podneo poraz.

RONALDO IZGUBIO ŽIVCE! Portugalac doživeo NERVNI SLOM, Saudijska Arabija se TRESLA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo ponovo se našao u centru pažnje javnosti.

Portugalac je doživeo prvi poraz u Saudijskoj Arabiji, a podneo ga je, da kažemo na njegov način.

Al Nasr izgubio je od Al Itihada (0:1), jedini pogodak postigao je Romarinjo u 80. minutu, a na ovaj način tim Kristijana Ronalda pao je sa čela tabele. To nekadašnja zvezda Mančestera, Reala i Juventusa nije znala da podnese na sportski način...

Skinuo je kapitensku traku i krenuo da je baci kao protiv Srbije kada mu je poništen gol, ali se ipak suzdržao. Tu nije bio kraj, pa je izlazeći sa stadiona na kome ga je gledalo 60.000 navijača iskalio bes na flašicama vode koje je krvnički šutirao.

 

 

Treba napomenuti da je Kristijano tokom cele utakmice bio u centru pažnje jer su ga navijači provocirali povicima "Mesi, Mesi, Mesi". Izgleda je spominjanje Argentinca u kombinaciji sa izgubljenom utakmicom okidač da Kristijano Ronaldo napravi haos.

Ronaldo je već eliminisan iz Kupa Saudijske Arabije, u šampionatu je njegov Al Nasr trenutno na drugom mestu, a Portugalac na dva uzastopna meča ostao bez pogotka, pa se može reći da mu ne cvetaju ruže i da početak nije baš onakav kakav je planirao da bude. Da li će se nešto promeniti ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading